thumbnail

Friday, July 15, 2011

Pakai Ini..

Ini entry auto publish lagi... :)

Pagi ni kami ke Serindit Photo. Kami akan pakai baju colour 1st Hot Pink + Kuning & 2nd Colour Peach ni...itu pun kalo Syahmi or Sufiya tak meragam la..if meragam memang pakai 1 kaler je la jawab nyer. Doakan Syahmi Sufiya tak meragam tau,hahahahaa......
* Nerbes niii...sebab malu pun ade...:)

Headband Sufiya


Petang lepas semahyang jumaat kami akan bertolak ke Batu Pahat, Johor utk wedding kezen yang akan bernikah & bersanding pada hari sabtu.
Kami akan menginap di B&S Hotel...tgk review lawa giler hotel ni. Ape pun thank's to my pak ngah sebab sponsor hotel ni. Next week kami akan ke Ipoh utk belah lelaki. Insyallah kalo ade rezeki lebih saya & family kecik saya tu (hubby,syahmi & sufiya) nak bercuti lepas selesai 2 minggu ni.

ppsstt....susulan dari entry ni daku menjwb ye : muka adik tu kene gatal-gatal mase bgn tido pagi smlm nape ntah...daku letak calamine lotion bnyk-bnyk nak bagi hilang cepat sebab nak bergambar hari ni!Hahahahaha....mcm ni punyer mak pun ade ke??

Ekekeke....seelamat bercuti & selamat berhjg minggu semua :)
Giler rindu tak dpt berBW 3 hari nih....aduhaiii....dah ketagih!

14 comments:

cheqna said...

take care =)

ieda said...

cantik headband sufiya tuu .. ermm dah lama x belikan utk riena .. skrg ikat rambut ngan getah bisa2 je .. ermm nanti nak cari lah :)

Mommy Fara said...

wow! cuti! selamat bercuti!

risa said...

wah wahhhhhhhhhhh cuti eh...tak aci tau!! nape tinggalkan akak neh
akak time cuti sekolah je baru leh jenjalan...adehhh
**udah..jgn layan akak neh...selamat cuti dan penat eh...lalalalala

Cik Ecah said...

dah siap2 wat auto entry nih..hihi

3ari xbersiaran yea..
bnyak agenda tuh..
smg baek2 ajer perjalann akak :)

Fitri Senin said...

Bestnya...nk wat photo shoot. The headbands are cute!!!

Ati Masrif said...

selamat bercuti yeh :)

Abang Stalker said...

selamat datang ke batu pahat kak! ;) sy di BP juga.

wahida said...

selamat bercuti dear!!

Farah Shamsudin said...

Selamat bercuti yee..

kayzie said...

bestnye photo shoot..tak sbar tggu gmbar..hepi holiday!

Edy Zaidi said...

nak balik BP gak...huhu...

NM02 said...

tuan umh tgh syok bercuti la kekdahnya ni ye...

MrS. F!zA said...

wow nk gi photoshoot!!bestnya! eh comei headben sufiya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang