thumbnail

Tuesday, July 26, 2011

Penat & Bosan.....

Penat sudah...bosan pun sudaaaaaaaaaaaaah..!!
Tak nak edit lagi blog nih!!
Biler mood dah dtg akan ku betulkan semua termasuk kaler tulisan!
Nyampah...............................>_<


10 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sian...
if taknak bertindih..guna template basic je..sbb guna scrappin blogs kot tu ..tu dia jadi 2 layer..

Dang Intan Duka said...

hye akak..
biar simple but nice.. :)


peace

zaidah said...

ciannyer...tak ape...cukuplah setakat tu....pas nie bleh edit lagi....

IDAZS said...

mmg buleh migrain kalau edit benda2 tu, tp lg best kata guna 2 colum, kalu 3 nampak crowded

mrs puex said...

xpe..slow2 kayuh ok..jgn tensi tensi...**sambil kelip2kan mate..

Vna Sandhu said...

betul kata ida tue, wina pun dh guna 2 clolumn je skrg..lagi kemas & teratur

xpe...slow² kayuh k :-)

WuMing said...

Syok laa baca entri kat blog ni... pendek... Terbaik..

Fitri Senin said...

bukan yang lama lagi cantik ke..??

etiey.com© said...

cantik!!! suka rumah baru mnie

Anum said...

rest dulu ek sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang