thumbnail

Tuesday, July 26, 2011

Seronok nyer!!!!!

Seronok nyer hari nii.................!!!!
Buka je blog tgk wah..bertambah follow ku!Suka suka suka......:)
Hahahaaha...padahal org lain lagi dah beribu-ribu izwa hoiiii......!
Takpe takpe..sikit-sikit lame-lame jadi gunung kan?

Tapi saya dpt bnyk komen tentang tulisan saya?
Yeke kecik bebenor?Kat pc saya ok je tulisan tu tapi mgkn pc org lain mgkn kecik lagi-lagi yg buka melalui hp kan?Kejap lagi saya akan cuba betulkan or besarkan tulisan tu utk kesenangan kiter membaca bersama & 1 lagi saya akan cuba cari & belajar tutorial utk scroll box yg mcm ramai cdgkan utk kekemasan blog saya lagi.BTW....thank's a lot pada yg sudi komen!Serius...terharu sebab pandangan korg tu kdg-kdg saya pun tak terpikir.Saya cuba baiki kejap lagi ye..sebab skrg ni saya tgh bersarapan!
Dan yang penting kejap lagi saya akan berkejaran ke rumah masing-masing okey? :)

Hehehe..jemput mkn semua! :)

13 comments:

mrs puex said...

selamat bersarapan..

ayang pon sukeeee sbb kwn dh smpai ke angka 100 lebih..eksitedd makkk!!!

meh bukak url nih utk tutorial srcoll box kt bloglist, kat blog archive pon bole...

http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2011/06/tutorial-buat-scroll-box-untuk-blog.html

selamat mencubee..

Edy Zaidi said...

apsal follower xnaik2 ni...tension2...hehe

mrsharis said...

perghh..dah macam retis (read: artis) ko dik..hehehe :)

Teruskan menulis!!.. blogging best sbb boleh dpt ramai kwn n release tension kan..kan..kan..

ajumohit said...

Wah rumah baru!!! Emmm yg ni senang nk baca sbb tulisan memenuhi power mata ni hehe....

zaidah said...

suka2...tulisan dah ok dah...cuma alignmentkan....lagi nampak kemas..selamat bfast...

fiza said...

Izwa, ku lagi suka background yg lama, cuma font tu kasi beso sket.

Yg ni pon cantik gak ☺☺

* Rosita * said...

hadoiiii...ingat salah rumah tadi...tp tengok header betul plak....iyo la kak...font tu kecik..wlupon pc nih besar..muahahaha...scrol box tu kat lyssa secret pon ada...
folower kusss pon dah btambah wlupon 2,3 org....hehehe kalau abg ben tak buat segmen,tak bgerak la folower tuh...tq pd abg ben..

Vna Sandhu said...

izwa rajin blogwalking tu yang ramai suka follow tue...wina nie malas heheheee

msredcheesecake said...

cam ok je size font dier....

ashra said...

syiok kan kalu bertambah kawan.
izwa rajin gak update blog.

saya ni kalu takder citer,tatau pe benda nak letak...

Hanis Azla said...

seronok bila kawan2 makin bertambah.. lagi seronok bila org menegur utk kebaikan kita.

CIK JATT said...

haah. syok kan izwa bila follower bertambah ni. lagila kalau ada orang komen kat entry tu. semangat nak berblog pun makin bekobar-kobar:)

pena rozie said...

Cantik la. Tahniah.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang