thumbnail

Tuesday, July 19, 2011

Tajuk : BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG


Latar belakang blog?
Hurm....mula buat blog thn 2009 pastu biar bersawang sb tak pandai nak baut ape dgn blog!Then naik thn 2010 kat office ade kwn-kwn yg pandai ajar & ade kursus free buat blog so terus menjadi blogger tegar..tegar ke daku ni??Bkn tegar tapi ketagih okey!!

Idola : ramai gak...antara nyer...abg ben, ujang, top, matahati...alamak semua yg lelaki tapi ramai lagi laaaa........!!Ekekekeke....sory gurl! :)

Patut pilih : hurm....tak tahu kenapa patut terpilih tapi patut singgah hanya sekadar utk brkwn sahaja...boleh?

So........pada yg lain pegi la join tak rugi ape pun untung lagi ade la!
Pegi sini..

3 comments:

ajumohit said...

gud luck izwa...nk join jugak ahhh bleh up traffik hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

Aju : sila la join utk kwn-kwn jugak :)

cik najihah said...

singgah dari segmen BA..
keep on blogging ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang