thumbnail

Friday, July 29, 2011

Terpaksa Cuti!!

Bersiaran melalui skrin kecik ni!skrin hp lerrr..tension ape pun x bleh adjust!Huhuhu..
Ni terpaksa & dipaksa cuti jaga anak selama 4 hari (sampai selasa) sebab taska anak tutup akibat ada jangkitan tgn.kaki & mulut tu.Alhamdulillah anak-anak tak kene tapi taska ditutup atas arahan jabatan kesihatan.

Dapat tau taska tutup pun last minit so smlm & hari ni terpaksa EL ler!Ape bleh buat trpaksa korbankan cuti raya sebab nak simpan utk cuti balik Labuan bln 11 nnti.Ye la..setahun sekali balik takkan balik kejap jek kan?Hurm...en.hubby nak jugak meluangkan masa dgn mak abah dia jugak..

So..ape nak ckp?Tak bleh nk BW umh korg sebab skrin & kelajuan intenet yg menghalang!Huhuhuhuuu..bercinta nk tunggu loading!Pada follower baru,TQ sebab sudi follow blog yg memalu ini & insyallah saya akan follow balik,okey?Tungguuuu.. :)

BTW..selamat berhujung minggu semua!

Psstt..tetap bangga jadi anak Malaysia walaupun kalah & to player Singapore u all bnyk drama la mlm tu!hahaahhaa...well done players Malaysia,good job guys!Tumbs up! :)

14 comments:

ashra said...

hehe..nasib baik jumaat izwa...satu hari je cuti.

K la,wishing u selamat menyambut ramadan ye..nak balik kg weekend ni.hehe =p jumpa minggu hadapan!

MrS. F!zA said...

ouh abg akak org labuan..mmg harus korbankan lah utk balik sana..hikhik..slmt bercuti bersama anak2!

rizaros said...

slmt bercuti2.. cian akk kna amek cuti.. tp apapun leh spend masa wif anak2.. bhya jgak yer taska ni :P

Isteri Encek Bard said...

Selamat menyambut Ramadhan yer....

aizamia3 said...

walaupun terpaksa EL tapi anak2 lagi penting.. susah hati kalau dorang sakit..

selamat bercuti..

NM02 said...

dok umh diam diam

NM02 said...

eh, selamat menyambut ramadhan al mubarak. ampunkan aku noks kalu ada salah silap okesss



^_^

Mommy Fara said...

Tahniah kepada pasukan Msia.

Selamat Menyambut Ramadhan.

=D

Eye_nee said...

ala sian dia..tp tak per la duk umah sekali sekala dapat lepak ngan anak2...

fiza said...

Alhamdulillah anak2 tak kena.

Selamat berpuasa izwa.

Lulu Caldina said...

Selamat menyambut bulan ramadan..
Selamat berpuasa.. :)

kayzie said...

mgg lpas pun sy terpaksa cuti 2 hr sbb ank tak sht..huuhu..slamat bercuti n slamat berpuasa kak..

ieda said...

loor x per dikk berkorban demi anak2 .. kita nie ibu2 lain .. terpaksa dan dipaksa tuu kena redho semua kan ekkeke :)

selamat berpuasa dik ! .. sahur apa pagi tadi ?? :))

wahida said...

alhamdulillah anak2 ko tak kena jangkitan tu...

salam ramadhan utk izwa dan family...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang