thumbnail

Tuesday, July 26, 2011

Tolong Ajar Skit!

Tolong ajar mcm mane tak nak bagi templete bertindih..
tolong...tolong..tolong....aarrkkss....

11 comments:

Munna said...

alamak...tak pandai la bab2 ni...ce akak cari solution kat google.... =)

Mrs. Norrie said...

ok jer nih...cute jer....
bertindih tang mana???

IDAZS said...

bertindih camne? tak paham

Mommy Fara said...

Wow! Blog make-over la!

fiza said...

tak dapek den nak nolong, tapi memang nampak bertindih.

zaidah said...

bertindih tang mana tu...tak nampak pun....

zaidah said...

cuba guna Layout Templates (Launched 2006)pilih yang minima atau basic template lepas tu save....klu nak make over senang guna yang tu...nie izwa guna template yang latest coding dia susah skit buat ubahsuai.....sebab dia bertindih ngan scrappinblognyer template....klu tak faham bleh tanya lagi...

munna said...

tak dpt nak menolong ..mmg tak pandai bab ni...

Diana @ bilakukatacinta said...

sis....serius...tak tahu

WuMing said...

Try laa masuk sini...http://tutorialuntukblog.blogspot.com/

kayzie said...

bertindih camne kak..cantik jek ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang