thumbnail

Thursday, July 21, 2011

Yana & Ujang?!

Mesti antara korg kenal meraka berdua nie!
Alaaa...pasangan sehati sejawa tu la....Hahahaha...
Nape dgn diaorg??
Ye la ape keje nyer korg masuk dlm mimpi aku oiiii....aduhaiiii.......

Ni la akibat nyer asyik BW blog diaorg jek yg paling last sekali sebelum aku balik smlm aku baca psl entry yana yg excident tu sebelum tu aku baca entry ujang bersilat tuh....hurmmm....mgkn sebab tu kot aku TERmimpi dioarg!TER ekkkk tak sengaja ok!

Lain kali jgn masuk mimpi org lagi tau!
Hahahahahahahaa......baik aku mimpi my mr.cool yg terbaring demam kat umh tu!

Buat Ujang Yana peace yo!!
Happy Couple!

ppsstt...mlm ni nak cari mimpi lain!

8 comments:

cheqna said...

mlm ni mimpi cheqna neh...

Diana @ bilakukatacinta said...

slm kenal sis

NM02 said...

nnt ai jejak blog dorang

Isteri Encek Bard said...

hehehehhe diarang ni dh cam artis dah...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bila akak nak mimpi saya lak.. hahaha

Ujang9897 said...

wahahahahaha....


aritu akak lekat lekit...nie akak pulak yg mimpi....=)

:: Mrs.Eady :: said...

kwn-kwn : daku tak nak mimpi ujang lagi!!!!!!!!! :)

YanaMIB said...

hahaha oke org kedua yg TERmimpi kitorg..cute! ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang