thumbnail

Thursday, August 11, 2011

Hot sgt!!

Okey sebenar nyer tgh HOT dgn org org nih...

1. Stalker tak berbayar ku!
2. Orang mengandung yg mengada-ngada!

Sebab :

1. Stalker : busuk hati!pendengki!jahat! syoh syoh syoh..aku tak kacau ko so ko jgn kacau aku!Toksah nak skodeng ape aku buat ape aku beli ape ape ape saje lah!Rimas okey rimas!Aku bkn artis aku bkn star aku bkn anak org kaya aku bkn anak jutawan!Aku duduk pun rumah setinggan okey!

2. Org mengandung : sgt sgt sgt sgt mengada sampai lgsg tak boleh buat kerja sampai 1 hari tido ape kejadah nyer?Giler ke ko malas ke?...bkn anak sulung okey anak beranak pinak dah tau tak!Tolong ar tolong jgn bagi alasan ko mengandung sampai ko tak boleh buat ape!Ko bkn sakit nazak ko cuma mengandung!Aku paham takat kemengantukkan tu sb aku pun pernah alami tapi ini lgsg lgsg lgsg tak buat ape kecuali dtg tido & balik!!Tu jek...ape da!Kalo awal-awal bln mgkn paham la tapi kalo dah semua bulan ko mcm tu ape kejadah nyer?

P/S : ini bkn entry marah..ini entry strees jek!Hahahaha.....geram!

8 comments:

Vna Sandhu said...

first, saya pun x suka stalker...benci! sebab stalker nielah saya terpaksa tukar URL blog berkali² & tapis ape yang saya tulis dalam blog :-/

yang kedua, x tau nak marah ke tak sebab saya preggy dulu pun ade gak macam tue hahah! tapi xdelah melampau sangat..kalau nak tido sangat, amiklah MC!!

:: Mrs.Eady :: said...

Wina : 1. mmg susah la org mcm ni..
2. paham masalah tido tu..tapi ni dtg letak beg terus tido then balik angkat beg terus baik...??no nothing takde buat ape ape okey....

ashra said...

hehe.anggap je stalker tu die hard fan izwa.

ataupun die da jd obses dgn life izwa.wah..artis gtu.

wahida said...

sabar nok sabar...

NM02 said...

biarkan mereka terjun dgn labu2nya

:: Mrs.Eady :: said...

Ash : huhuhu..tak suka..tak suka..i bkn artis u!euuww...heheehe...

***************************************************************************************************************

Wahida : sabo ye la jang oii.. :)

****************************************************************************************************************

NMO : mcm nk hempuk jek ngn labu dia tuh!hahahaahaahaa...

axie said...

nak komen yang no.2 tu,

sama dgn budak opis..
sejak peknen asyik tido jek..
keje semua tak buat..
angkat laptop x nak..
angkat piza taknak..
ambik paper taknak..

asal lalu kat tempat dia, dia tido..itu jelah rutin dia setiap hari.

eB ezrin said...

1. eb slalu dpt stalker tapi biler dh dier komen x best kat shah.. raser nk sepak terajang jerk.. cumer kngnkan dier tuh kwn shah pulak... eB sabar jerk la.. pastuh eB privatekan jap... trus dier jemu... baru eB publickan balik.. grrrrrrrrrrr

2.preggy g2 ker? eB maboks dolo g2 la tapi kejap jerk.. len2 tuh eB nih cam lipas kdg.. hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang