thumbnail

Monday, August 15, 2011

Isnin...


Isnin...?Isnin...?
Mengantuk nyer..................hadui!!
Tapi nak merajinkan diri utk setelkan kerja sikit then nak buat header baru.
Tak sabar nak tggu petang sb ada entry pasal Cheese Cake kami.

Pagi tak boleh karang terliur pulak...hihihihihi..... :)

13 comments:

NM02 said...

muning

rajin kau asyik tukar header je

ok, aku tunggu

pintu baru umh mu

ahaksss

^_^

Anum said...

ermmmmmmm dgr pun dah terliur

cheqna said...

rajin nyer wat header baru....
cheese cake??ouh cheqna tak terliur sebab tak makan hahahaha

Vna Sandhu said...

samalah..mengantuk tu MESTI!

tapi xleh malas sbb nak catch up keje sebelum cuti raya nanti huhuhuuu

izwa pandai buat header ke? nak buat gak!

nieda said...

black monday...
apa2 pun mesti bestbonus sudah masuk kan..hehe

Mommy Fara said...

Wow! Ciskek!

ajumohit said...

Rajinnya wat kek, feveret saya tu

wahida said...

ala...publish je la nok...dah setengah bulan pun puasa...heheh..

ashra said...

isnin kalu dapat jump ke jumaat sure jadi rajin kan.hehehe

azam said...

sedapnyer cheese cake...suka²

ieda said...

dikk cantik header ! .. buat satu utk akak ..:)

kayzie said...

pesal header akak sume cantik2?jeles...huhu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. rajin akk wat header yerk.. kalau terlebih rajin wat la headr untuk saya lak kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang