thumbnail

Thursday, August 04, 2011

- Isteri Kapten Singapore -

Isteri Kapten Singapore..

Komen? No komen...
Sebab tak nak same mcm dia...


Lebih baik berkawan dari jadi musuh............ :)

12 comments:

mrsharis said...

Tapi bini dia ni memang melampau..

cheqna said...

x yah layan huh

Mommy Fara said...

Hahahahaha.

Actually lawak. Kalau dah nama manusia. Tak ada yg sempurna. Sini kata sana teruk. Sana pun kata sini teruk. Senang cerita. Sama-sama teruk.

lydzar said...

siap dh ada FB group haters this lady kan?

Munna said...

mmg mulut longkang!

aizamia3 said...

jangan dilayan.. biarlah dia.. kalau kita layan nanti lagi naik lemak..

Vna Sandhu said...

ishhhh! ingatkan kecoh pasal twitter je, kat facebook pun dia nak melalak ke??

melampau btol!

ajumohit said...

mcm2 emo pulak dia hehehe

IDAZS said...

mmm, dia pulak yg terover

Farah Shamsudin said...

dia plak yang ter emo kan..

Eye_nee said...

we will see the next match...tp hari tu tgk Kapten Sigapore bg ucapan dlm bahasa Inggeris..nmpk janggal jer..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

memang melampau betol wife die tu... hope die dapat meminta maaf secara terbuka....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang