thumbnail

Friday, August 12, 2011

Jom..jom!!



Jom la kiter lunch ni...!!
Jom kiter meramaikan lagi keadaan dgn bln puasa nih!Hahahaa....insyallah saya nak pegi mybe keseorangan or myb bersama kakak saya.Mgkn nak rembat ke A Famosa Resort or Genting je kot..Tak sure lagi tapi niat di hati mmg nak rembat something :)
Inilah mase nyer nak bercuti dgn kos yg murah!

Oh...insyallah saya akan ke Colmar tu bln 9 selepas harijadi saya & saya dpt bilik Family Room.
Ade 2 bilik & setiap bilik ade 1 katil king.
Nak tahu..yg saya terperanjat ni harga dia utk Family Room mcm tak percaya!!
Seriuss tak percaya okey!!


Package Includes:

- 1 night accommodation with breakfast
- Entrance pass to Colmar Tropicale, Japanese Village, Botanical Garden & Rabbit Park



Tak sabar nak cuti!!!Weeehooooooooooo............. :)

9 comments:

ajumohit said...

Cuti2 mesia

NM02 said...

dah try compare ngan harga gomen?

Anum said...

bestnya pg cuti ek

Umie Artoqiemie said...

hadoyai
bestnye murah2..

Edy Zaidi said...

jgn goda diriku untuk pergi..huhu

Rozita said...

hotel je rm1k? alahai.. belum makan minum lagi... situ mmg mahal dik oii.. naik bukit tu cuma tgk bangunan je dah kena rm10 sorang.. nyesal kami naik.. xde apa pun yg best kat sana tu..

cheqna said...

beshnyer...

Vna Sandhu said...

ala izwa, cam ne leh dapat free nie? contestkah? lucky drawkah?

cer citer cer citer :-)

eB ezrin said...

wahhh bestnyer
slamat bercuti yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang