thumbnail

Wednesday, August 03, 2011

Ni yg malas nih!

Ni yg malas ni......asal buka je blog citer mkn,gmbr mkn...aduhaiii...
Lari pegi tgk tv kat luar...citer masak citer resepi.....aduhaiiii...
Citer bazaar ramadhan la.....aduhaiiii.....
Dah ler ngantuk gilosssss ni....ingt nk cuci mata baca entry korg tapi bnyk citer psl mkn ler...ekeekkekekeeke....daku tgh diet laaaa...malas laaaa.....

btw...tadi terbaca pasal jejari runcing & apek...
daku cuma nk komen...semoga hal dia org selesai dgn cara baik sebagaimana diaorg berkenalan,bersahabat,bercinta & bertunang....

ppsstt....ingt nk tido kejap lagi sebab bos out station & kerja dh nak setel....tapi bkn ler skrg nk tido lunch time kang!ekekekeek..... :)

9 comments:

Eye_nee said...

tido jgn tak tido....akk kat office tak bleh tido..rehat 15 min jer..sbb balik kul 4.45....

cheqna said...

kat opis cheqna rehat setengah jam je untuk solat tapi cheqna bantai gak tido satu jam hahahah

mamaNoriz sini.. said...

patutnya kena kuatkuasakan...time posa blogger jgn tunjuk gmbar mkanan ...hahaha...

selamat tido, jgn terlajak smapi waktu buka lak...

Kakzakie said...

Seronok kalau boleh tidur walau sekejap sebab ia sebenarnya amat baik utk kesihatan kita...

zaidah said...

tidur jap tengahari tu....

Mommy Fara said...

Diet? heheheh...

ashra said...

sebelum ramadan lagi da tau da..menjelang ramadan,blog akan dipenuhi dgn juadah buka dan sahur.keke

sabarrrrr je la....

anisalya said...

blog sy xde entri makan2...
sebabnya? sy berbuka dan bersahur dgn anak2 je.menu tu mkn je apa yg ada. hehee...
blh gitu?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha.. jgn risau kak.. blog saya memang xde entry pasal makanan pon :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang