thumbnail

Thursday, August 04, 2011

Org lain pun Posa jugak mat!!

Nak gelak dulu...hahahaahhahaaa......!!!
Ni la budi bahasa budaya kiter!la sgttt.......

Baru je lepas terjadi di depan mata.....

Hal dlm lif....ade sorg kakak ni tekankan butang open utk 1 mamat ni (org luar) sb nampak dia berlari ke lif..mamat ni terus la masuk dgn muka selambe dia,okey la lagi then kakak tu pandang la dia & senyum kat dia dgn selambe badak sumbu jugak mamat tu ckp "senyum-senyum ni apesal!" dgn nada & muka yang angkuh giler!

Hahahahahah....oi mat ko budget ko artis ke?ko budget ko hensem ke???
Bkn ke senyum tu 1 sedekah?Bodoh la ko ni mat....org dah tekankan lif & tunggu ko sebab ko berlari pun dah kire baik tau dgn ko tak reti ucapkan terima kasih!
Haahahahhaah............kelaka la ko ni mattt!!

Nasib la bkn aku yg tekan lif tu kalo tak mmg ko kene sound jek dgn aku tadi!!
Hahahaha...org lain pun posa jugak matt,relax ar takkan nak senyum pun ko nak marah! :)

16 comments:

NasZ said...

la..ada gak rupanya orang macam ni..isk2..cian makcik tu..

MOHD NASER.com

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Bajet semua org senyum tu nak ngorat dia kot..

~ yus ~ said...

ada gak macam ni ya? Perasan apalah tu...huhu

msredcheesecake said...

baru lepas kena langgar kot kete dia...angin tak tentu pasal...

fiza said...

Memang tak der budi bahasa lah mat nih.

IDAZS said...

perasan!

dia kena pergi kursus etika dulu tu

kayzie said...

lorr..pe kena lak mat tuh..ada gak eh pesen camni..

zaidah said...

adei mat tu tak reti berbudi bahasa lah....

cheqna said...

meh sini mat tu..bagi kursus kenapa perlu senyum ni..ngokngek

mrsharis said...

Dapat kt akk mmg akk spund jer dia even bkn akk yg tekan..
Tu mesti dpt surat saman or blacklist dr mara t pasal moody..tk pn tengah senggugut..huhuh

Noriz sini.. said...

sengal sungguh mamat tu!

klu kena dgn sya, mahu hempuk je dgn kasut...hahaha

fadhdeela said...

ape kurang ajar mamat tu..nape la akak tu xsepit jer kat pintu lift tu..

Meh sini: Safee Sali & Amirulhadi Dihina Sebagai Monyet Oleh Isteri Ketua Pasukan Singapura.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kurang ajar tol mamat tu.. nape xsepok je kpala tengkorak die... xkire la bulan pose ke ape..

Edy Zaidi said...

manusia mudah lupa...kecik2 xnak mati, besar menyusahkan org je

.:Mama Dhia:. said...

budi bahase kan budaye kite kan??
mmg tak kenang budi betul mamat tu..
kalo tau cam tu la mamat tu akan kate, mesti kakak tu cecepat tekan butang tutup lif..
hehehe...

wardah @ fie shah said...

dia paneh hati ler tu Izwa. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang