thumbnail

Friday, August 26, 2011

~Selamat Hari Raya~


Selamat Hari Raya
Ampun & Maaf di Pinta..


still xde mood nak raya..............hurm....

23 comments:

pena rozie said...

Selamat HAri Rayer Jugak....

Mommy Fara said...

Chill!
Jgn takde mood.
Janji anak2 dan suami ada di sisi. Kita raya sendiri2. Meriah2 sendiri. Seronok gak kan?

Saya juga kat sini. Tak cuti. Tak apa. Umur panjang, lain hari ada lagi.

Edy Zaidi said...

selamat hari raya jugak...raya tetap kene raya kan...kita yang dah "tua" ni mmg xrasa sngt raya ni, budak2 jugak yang best

NM02 said...

selamat hari raya, maaf zahir batin. maafkan aku kalu kau penah terasa dlm komen setipa n3 mu itu. jgn simpan dalam hati ye..

meh ikut aku balik kampung nak.. kompem kau akan jadi seronok punyer!

Rahmah Ram Ram said...

Selamat Hari Raya Mohon Maaf Zahir dan Batin. Berhati-hati ketika memandu... :)

Anum said...

selamat hari raya
maaf zahir dan batin

ajumohit said...

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin!!!

IDAZS said...

nape xde mood babe? chilll!!!!

Selamat hari raya :)

fiza said...

Selamat hari raya utk izwa & family. Jangan sedih² ^_^

Vna Sandhu said...

jgnlah cam tu..raya setahun sekali jek beb!

smile :-)

selamat hari raya, maaf zahir & batin ye izwa..jemputlah ke rumah nanti kekekekeke

anything, email me :-)

Eye_nee said...

SELAMAT HARI RAYA SIS
MAAF ZAHIR DAN BATIN..

Jemput Beraya Ke rumah nnt...

ZaNa aDieyZa said...

Selamat Hari Raya.. Zana mohon ampun & maaf sekiranya ada tersalah kata & terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita dalam dunia blog ni.. semoga lebaran kali ni lebih bermakna untuk kita semua.. take care.. Salam lebaran penuh ikhlas dari Zana Adieyza Sekeluarga..

mrs puex said...

selamat hari raya iwa..

hmmm...so do i..

Ati Masrif said...

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir dan batin :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat hari raya jugak..
maaf zahir & batin

semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju.. =)

Murni Delights said...

Selamat Hari Raya kak izwa..jomla dtg umah kami..

Hanis Azla said...

Salam aidilfitri buat awak & family.. maaf zahir dan batin dari akak.. semoga ceria di hari raya nnt.. cheers..

cheqna said...

selamat hari raya kak
didoakan moga aidilfitri kali ini memberikan sejuta erti buat akak sekuarga

Khairull-Dean said...

slamat hari raye.... :D

Dr. Ben said...

Eid mubarak!

msredcheesecake said...

msred pon rindukan seseorang jugak....tapi tetap ada mood untuk raya sebab layan anak2 yang beria nak raya....

selamat hari raya maaf zahir batin...

MataHati @ MH said...

selamat menyambut hari raya aidilfitri 1432H

hira said...

selamat hari raya! hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang