thumbnail

Friday, August 19, 2011

Utk si Jantung Hati..

Pagi tadi dah dpt dah duit gaji beserta dgn b***s nyer...jadi mengikut niat di hati sebelum ni kalo dpt la rezeki lebih sikit nak belikan en.suami tu kasut..

Ye la kasut dia sampai dah terbarai-barai tapak sampai bergam-gam.Ajak pegi beli asyik tak nak jek sebab risau budget lari.En.suami ni suka dulukan benda lain dari diri dia.

So dgn niat baik di hati...(cewah puji diri plak!hahaha...) saya terpaksa la menempuh detik hitam di Sogo tu..humakkaii....yg korg shopping last minit ni kenapa?Dah bersesak barat bagai dah...issyy issyy.........tu belum kire beratur nak membayar okey!

ngeri tgk dari atas!

Tapi saya pun sama gak ler sebab terpakse cari kasut tu la...hahahaha.....saya pun menyemak jugak kat Sogo tuh!(pandai je ckp org!)
Cari dlm sejam dapat la yg saya berkenan tapi tak tahu la en.suami berkenan ke tak..hahaha..belasah je la...dah tu sape suruh tak nak ikut time org ajak.. :)

utk cinta hati :)

Hope abg suka la ek...b belikan sebab dah tak mampu nak pandang kasut abg tuh..rase mcm nak humban jek!Hahahaha..................nanti raya pakai kasut baru ni tau..
i lebiuuu abg!ngeeeeeeee....~~~ :)


15 comments:

fiza said...

So sweet. Daku plak klo bab membeli kena bawak en. somi skali, sebab dia jenis cerewet. Kang main beli jer tak berkenan plak.

MerLe said...

hehe..sweet sgt.. tp mmg shopping last mnit ni mmg memenatkan...

Kathy Tuah said...

so sweet (^_~)

NM02 said...

jemu la pegi sogo.. hehehehe

cheqna said...

wah...
insyaallah incik abang mesti berkenan tu =)

aizamia3 said...

ai kalau nak beli baju atau kasut en. suami, dia mesti ada sekali..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak berkesempatan nak beli apa2 kt en hubby sbb xde gaji sendiri.. dulu masa keja blh la.. skang dok umah, tadah tangan je

IDAZS said...

bagusnya, kami kalau beli kasut mesti pergi sama-sama. sbb byk tapisan la pulak. kihkihkih

Mommy Fara said...

X de makne sy nak shopping kat sogo. Hahahaha! Fobia dgn org ramai berasak mcm tak nah shopping!

Cik Ecah said...

wahh istimewa tuhh hihii

♥ Elin ♥ said...

HMM SPECIAL LAGI..NIH BALIK NANTI EN SUAMI SYG NIH,.. ;)

kayzie said...

pilihan akak sure la cik abg akan suka..hehe

anisalya said...

sama la macam husben saya...
dah takde kasut pun xnak beli br...
dulukan jugak bnd2 lain ni.

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

salam izwa,
lama akak tak berBW...
alahai, romantiknya, belikan Hubby kasut ke? mesti bernilai sungguh tu. akak tak pernah belikan apa2 utk cik somi akak huhuhu.... teruk, kan akak ni?

Edy Zaidi said...

mak aiii...penuhnya org...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang