thumbnail

Wednesday, August 24, 2011

~ WW : 8 - dia buat lagi......... ~


Dia buat lagi....
Itu ABAH ok bkn HABA.......!
Syahmi oh Syahmi...haruskan mama risau ni?

20 comments:

Edy Zaidi said...

ok la tu..at least has meaning kan...hehe

NM02 said...

permulaan baru beb

pelan2 kayuh ye syahmi

untie gebus tahu syahmi boleh

anak kazen aku lagi la

si kakak yaya tu

masa masuk tadika, dia tulis terbalik

dh mcm jawi tapi dalam rumi

hahaha... kau boleh... hehehe

ajumohit said...

tgh confius lagi tu izwa, dia blaja jawi jugak ke? takpe nnti akan ok, mcm najwa jugak dulu..ko jgn marah2 or paksa dia tau...

cheqna said...

slow2 ajar syahmi...boleh tu =)

aizamia3 said...

dak kakak pulak selalu tulis nombor secara terbalik.. masih lagi berlaku la ni.. :(

Kakzakie said...

Masih boleh dilentur lagi....

MrS. F!zA said...

kena slow2 akak bantu syahmi..syahmi dlm proses belajar lg..takpe..

Eye_nee said...

Jangan terlalu gusar sis..bila kamu gusar..kamu akan menekan Syahmi nnt...slow2 sis...huruf2nya tidak terbalik sis...kena bg lebih perhatian dekat dia...InsyaAllah...

mamaNoriz said...

budak cerdik tu,
maknanya dia nak try n error style lain... kreatif...

leh jadi designer besar nanti tu :)

ieda said...

aah dikk
slow2 .. permulaan memang mcm nie ..
anak akak selalu salah tulis .. ABAH jadi ADAH huhuhu :)

kalau tahun depan dan seterusnya baru harus risau .. insyaallah ok ..

Anum said...

hehhehhe
mesti nak tulis abah kan

Qaseh said...

ayat terbaru utk abah....

mamyharraz said...

jgn risau ;) masih baru belajar syahmi tu..lama2 oklah nnt :)

wahida said...

nok, ko kena slow2 ajar dia...dia pun baru 5 tahun kan..relax ar...banyak masa lagi...ni dah kira cukup bagus dia boleh menulis...cuma dia ada sikit konfius je...

ko jgn marah2 dia tau..

ashra said...

suruh syahmi eja kakak..mesti izwa tak risau da.keke

Mommy Fara said...

Awak...jgn stress2 tau. Syahmi tu anak yg bijak. Always ckp kat die, anak yg bijak. Tenangkan hati. Cool. Chill.

Seme mslh sure boleh setel sbb ianya bukan perkara besar pun.

=D

nieda said...

slow2..x perlu risau k

kayzie said...

dia tgh wat eksperimen kot kak..huhu..leh tu kak...mama jgn isau2..:)

gedek! said...

Ha Ba Ha Ba Ha Ba Ha Ba Ha Ba ...!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehehe... aba... dah xmuat h tu sambung ke depan balek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang