thumbnail

Wednesday, September 14, 2011

~ Bukit Tinggi With Love - last part ~

2nd day

Last aksi bergambar sebelum balik..




Ok dah dah dah!!
Tutup citer psl Bukit Tinggi..................tak larat dah nak belek gambar yg bnyk tuh!
Hikhikhikik........................ :)

Thank's kat korg korg sebab sudi baca part by part..Love u all!!

13 comments:

Anum said...

cantiknya pemandangan

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bersihnye kt bukit tinggi tu kak.. dah la sejuk kn.. berkonsep oversea gitu :)

Murni Delights said...

suke sgt pergi sni...he..he nyaman je..

wahida said...

cantik building tu...

Rozita said...

cantik kan kat sini...tp tak berbaloi rasanya nak kena bayar sampai rm10 sorang..

KaK LimAh Si SupiR said...

seronok ny p bercuti dgn fmly ^_^

mrs puex said...

very the nice view..bile hagaknye nak berfoto gediks kt dpn pintu masuk nih eyhh??

Vna Sandhu said...

aduhhh mcm nak gi sini je weekend nanti

semua sebab izwalah nie kekekekekek

aizamia3 said...

dah lama tak ke sana.. nak rasa suasana malam.. ;)

NM02 said...

aku nak fm

tak kire

nak jugak

tidak

aku sentap!

ieda said...

memang akak akan pergi .. plannn plannnn .. x leh jadi nie :)

Edy Zaidi said...

nak pegi..nak pegi..xkire...hehe

ashra said...

sweet....
hehe.teringin la plak nak ke sana lagi dgn hubby..uhukkss..*jeles*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang