thumbnail

Tuesday, September 13, 2011

~ Bukit Tinggi With Love - Part 1 ~

Okey disebabkan bnyk permintaan gambar & review dari org ramai....
Cewaaahh....perasan jek saya ni!
No no..ni entry nak bgtau korg best ke tak tempat ni je..
So saya buat part by part ek walaupun saya pegi 2 hari jek.
Kiter mulakan dgn ketibaan kami ke sana okey!
Ceeewwaaahhh....lagi!Hahahaha....


Amaran keras : ni entry bergambar kami yg sgt bynk!Hahaha....jgn muntah nak melayan gambar kami pulak ye!Part bilik, makan, jalan-jalan nnti saya pecah-pecah kan entry lain ek....


1st day

Kami jalan jalan dulu, tgkp tgkp gambar dulu sebab kejakunan ku yg baru sampai situ!Ngeee......












Okey okey nak bagitau sebenar nyer percutian kami ni diSponsor oleh kakak saya.
Terima Kasih kak...terharu aku!Serius terharu giler.......sampai tak tahu nak ckp mcm mane lagi...
Sangat sangat bermakna bagi aku kak............nangis..........terharu!

Korang korang kalo nak pegi sini saya nasihatkan nak dptkan yg murah sila layari CUTI.COM sebab sekali dia offer mmg murah & berbaloi baloi.

9 comments:

IDAZS said...

bestnya, pernah jejak kaki sekali ke bukit tinggi, tp x pernah menginap lagila. eheheheheh

Vna Sandhu said...

best best..lagi??

nanti review hotel, food & xtvt kat situ ek..belum pegi lg nie

Qhaifa Nur said...

dah pernah pergi tp lama dah, skrg mungkin dah banyak pembaharuan dengarnya dah mahal yek..

ingat lg masa tu pergi dpt jmpa Tun Mahathir lg..

mizah said...

lepas tgk gambar ni tetiba terasa nak cakap "abg!! jom pi bkt tinggi" bila balik rumah nanti...nak tgk gambar lagi plz...hehehehe :p

mamyharraz said...

bestnya holiday :D

eB ezrin said...

aduh jelesnyer. nila la kami nk sampai nih? hu3

ayu said...

mmg best la izwa..tengok je gambar2 izwa ni terus hati ni teringin giler nak pi ..haha..

Mommy Fara said...

A`ah. Setuju dgn komen Vna. T review psl food, accomodation n segala-galanya la...=D

NM02 said...

ada pertunjukkan tak blah malam masa kau pegi tu? penari2 kat situ hebat2 belaka.. aku suker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang