thumbnail

Tuesday, September 13, 2011

~ Bukit Tinggi With Love - Part 2 ~

Okey lepas aksi menggedix tadi kami ke Japanese Village sebelum check in ke bilik.


Amaran keras kalo nak ke sini : DILARANG PAKAI KASUT TINGGI, KASUT BERTAPAK LICIN!
Mau tidak.....mendaki ke puncak awan!Tinggi nak mampus!
Penat semput & paling mencabar time turun tu sebab dah la menjunam pastu licin giler sb lepas gerimis!Bawak air mineral siap-siap tau sebab mmg tak bleh bernafas ar semput nyer lagi pun kat atas tu air mineral mahal....1 botol kecik RM3 okey :)
Kalo pregnant tu harap-harap korg pakai la kasut yg menangkap tanah!













Kat umah jepun ni tak banyak gambar sebab penat mendaki & anak-anak pun buat hal sebab org ramai kat sini mase tu sebab kami bertembung dgn kumpulan org arab & org cina myb korea kot.

Nak kate best ke tak best ke saya pun tak tahu sebab kami sgt fokus pada kesemputan kami!
Hahahaa...bahana tak excersice mcm ni la...tapi best la kot pada pencinta alam.
Time ni rase tak sabar nak turun baik & check in bilik jek! :)

Next entry...............Family Room!

12 comments:

ayu said...

hehe...mesti semput kan..sbb dah lama tak exercise..btw, cantik gambar2 izwa kat sana tau..dah tgk kat FB td

♥ ROS ♥ said...

WAH SONOKK.. teringin gak lah nk pi.. hihihi

mizah said...

hee..dapat merasai kesemputan itu...hihihihi

Vna Sandhu said...

alamak! ni kena tunggu Syakil dah berjalan baru leh pegi nie..x larat woooo nak dukung dia heheheeee

cheqna said...

beshnyer berjalan2 bersama kesayangan

THE LEKAT LEKIT STORY said...

pernah 2 kali pegi situ.. tp sblm kawen la. 1st pegi dgn en hubby (ms tu boipren lagi) 2nd time pergi dgn en hubby, mak & arwah ayah.. sy x brpa taste sgt tmpt tu.. mcm bosan jer

ashra said...

cantik2 gambo.hehe

dulu sy g masa muda.btenaga.keke.smgt memanjat.kalu skang,agaknye,semput da gak nig masa muda.btenaga.keke.smgt memanjat.kalu skang,agaknye,semput da gak ni

Lady of Leisure said...

agree lawa2 gambar...
serious bila tengok pic2 ni semua rindu sangat nak balik ke bukit tinggi.. nanti baby dah lahir n besor skit nak bawak dia nengok rabbit la kat sana hehe..

Edy Zaidi said...

teringin nak g bukit tinggi kat msia..bukit tinggi kat indon dah pergi...tp rasanya msia lg best...hehe

NM02 said...

teringat main game jepun kat sini masa kursus dulu... seronok

nieda said...

kalau p sana tak pastilah boleh sampai ke tidak japanese village ni..curam erk

Hanis Azla said...

best kan bukit tinggi ni.. akak pun baru sekali sampai sana.. tp tak stay.. balik hari aje..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang