thumbnail

Wednesday, September 14, 2011

~ Bukit Tinggi With Love - Part 3 ~

Ok Ok sambung lagi lagi lagi & lagi...

Kami check in bilik lepas aksi menggedik bergambar tadi :)
Bilik kami Family Room ade 2 bilik.Serius ni hadiah yg paling paling paling bermakna bagi saya...(nangiiiss lagii lagi & lagiiikkk...........terharu!).Sebab tu saya ckp adik beradik saya mmg yg terbaik di dunia takde tukar ganti...sop sop sop......sayang ko kak ngn naim!!

Adeess...lari topik plak!!
Okey okey..kiter teruskan perjalanan....huhuhu.....

Bilik Kami 

Aksi dulu..hahaha..


Posing dulu,cantik view dia sebab nampak pool dari tingkap tuh walaupun tak sama dgn map bilik yg dia bagi tapi saya dah bersyukur sebab best giler okey bilik nih!Aircond ade,kipas silling pun ade,tv astro ade,jug kattle pun ade siap bagi nescafe & teh boh kalo korg nak bancuh oh oh..peti ais kecik pun ade okey!



Ni bilik yg ke-2 & gambar pool ni dari tingkap bilik ke-2 tu la.
Ade tv jugak dlm ni,kipas aircond pun ade.




Bilik air kecik skit la bagi saya walaupun ade bathtub tu.
Oh 1 lagi air dia mcm lamabt skit nak keluar ntah sebab atas bukit kot!
Tapi air panas ke sejuk ke semua okey!



Kalo malas nak keluar just call utk suruh hantar makanan kat bilik!
Harga agak mahal tapi biase la tempat tempat mcm ni mane ade murah!Huhuhu..
1 je nasihat kalo nak tido sini bwk la bekal kalo nak save budget la sebab biler mlm nan ado kedai okey!
Masak ler kalo kebulur tgh tgh mlm!Hahahaha....cafe pun tutup pkl 10.

Tapi mau tak malas kalo bilik mcm ni ko??

*

*

*

*

*

*

*

Agak agak bleh buka ke mata mcm nih?


Best gilak kan bilik nih!
Best best best..... :)

Saya nak suggestkan sape sape yg nak berhanimunam yg aman damai syok pegi la sini sb mmg tak ado org kecuali mak arab & mat saleh!
Ade melayu sorg dua & org cine pun sorg dua jek.
Hahaha...atau sb kitaorg ni pegi hari ahad balik isnin??Heh......

16 comments:

MataHati @ MH said...

wahhhh!! dah pi bercuti rupanya. comel ah tempat tu. dlm bilik air pun tersangat comel.. ish ish..rasa mcm mcm nak try copy paste design bilik air tu kat rumah lah.. konpem terasa suasana hotel..

NM02 said...

tempat tu scary, aku tak suker

punca semuanya datang dari kami bekursus kat situ

huh... seram!

cheqna said...

wahwah macam besh ni...
bilala boleh pergi ni...

Vna Sandhu said...

sangat cozy² gitu kan bilik die?? best!

izwa, sejuk tak situ? and perjalanan dia mcm mane ek? mcm genting ye tau jauh lagi nak naik ke puncak tu??

Anum said...

syok2
suasa yang menyamankan

azam said...

wow...cantik dan terbaik.....

sukalah

nieda said...

cantik..belum pernah lagi bercuti kt bukit tinggi. teringin nak pergi walaupun byk citer seram dgr kt sana..

Ati Masrif said...

tak pernah sampai lagi...

tapi nampak very nice :)

maszmadi said...

cantik bilik tu, espicially lampu tidur tu.. romantik nyer...

ashra said...

bestnye..
suka kalu hotel pun mendamaikan.ramai puas hati gi bercuti kan..

mamyharraz said...

bestnya ada adik beradik yg sygkan kita :D

mmg untung

kayzie said...

bestnya dia..hehe..dh pernah gak p n tdo di bilik cntik tu ms bujang ngn kwn2 dl..nnt leh la g lg bw si kecik lak..kalo dl bercakap pun kuar asap kat mulut ala2 kat obersea..huhu..skrg sjuk lg tak kak?

kayzie said...

bestnya dia..hehe..dh pernah gak p n tdo di bilik cntik tu ms bujang ngn kwn2 dl..nnt leh la g lg bw si kecik lak..kalo dl bercakap pun kuar asap kat mulut ala2 kat obersea..huhu..skrg sjuk lg tak kak?

Hanis Azla said...

mmg cantik biliknya.. cozy sgt.. mmg percutian yg menraik ni.. beruntung izwa ada adik beradik yg best mcm tu..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cantiknye bilek die kak... design die wat hati tenang je kan :) honeymoonnnnnnnn

ajumohit said...

Ajak jgk hubby gi besok tp dia kene g perak plak, best tgk gmbr2 izwa ni, selamat lg katil2 tu Dari dikerjakan Oleh anak2mu itu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang