thumbnail

Wednesday, September 14, 2011

~ Bukit Tinggi With Love - Part 4 ~

Okey lagi lagi & lagi......sila jgn jemu :)
Kiter citer bab mkn la ek..
Mlm tu kami mkn kat La Famme restaurant..mahal agak tercekik okey tapi dah itu standard nyer ape nak buat!Hahaha...sape suh tak bawak bekal...ngeee...........

Dinner


Aksi kelaparan ler masing masing!


Fried Rice Special...sedap jugak sampai tak cukup.
Oh ho....RM19.15 sebelum gov tax.
Senyum je la ek.........hehehe... 

Cappucino En.Hubby

Nescafe Tarik ku la ni..

Air setiap 1 RM8 sebelum gov tax.

Breakfast yg terInclude dlm pakej kami














Breakfast mmg tumbs up!
Sedap gilerr..........mau tidak nyer sebab tulis kat situ Breakfast Buffet RM30 per adults..kalo tak sedap tak tau la haku!Hahahaha....disebabkan ni include dlm pakej kami mkn je la walaupun org lain mcm pelik tgk kami mkn nasi lemak dgn rendang ayam!Iye la...yang ade disekeliling kami ni orang asing so nasi lemak & lauk nyer takde sape yg usik kecuali kami.Dah dasar perut melayu mane la bleh nak telan roti gandum pagi pagi.
Ciiitt............... nasi lemak pojaan hati ku!


BTW...menjwb pertanyaan niezzareena tu show malam tu mmg ade seksi meksi ko diaorg tuh!
Tapi aku dpt tgk diaorg lalu jek sebab Sufiya dah mengamuk nak tido!Adeess....sudah nyer laki aku ngn Syahmi yg melopong lopong pegi tgk sampai sudah diaorg show!Haruuu....tapi takde gambar!Adeess..lagi..eh eh..meh ler citer kat aku citer seram tuh! :)

4 comments:

NM02 said...

hahaha... mmg dancer kat situ seksi meksi... ada yg auwww gitu

mm.. kau nak tau citer kat saner? kat sane tmpt keras.. kau ada pegi kat jam besar tu?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

pergh.. makanana die memang stylo la kak.. lagi2 nasi goreng special tu.. hehe

ada dance yg sksi2.. pergh.. kena pergi ne.. larikkkkkkkkkkk :)

Mommy Fara said...

Kat situ takde makan kat luar ke? Mahal gak nak mkn kat dlm hotel tu. Klu kat lua, mahal tak makanan?

axie said...

bestnya bercuti situ..tak pernah sampai lagi nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang