thumbnail

Wednesday, September 14, 2011

~ Bukit Tinggi With Love - Part 5 ~

Kiter ke Animal Park pulak ye....
Adoiyaaii..........bnyk plak prt nyer padahal 2 hari jek!












Ala ala suam kuku je bagi saya!


Sory....bg saya je ek bg org lain saya tak tahu.Disebabkan dah termasuk sekali tiket nyer kami pun redah je la pegi.Arnab kat sini gumuk cukup mkn beb!Bulu dia gebussss sgt....suka mak!
Yang best nyer Syahmi yg sgt sgt happy kat sini!Sufiya toksah ckp laaaa....asyik takut jek!Adeess...
Okey lepas ni last part last jeeekkk...kang muntah plak korg nk layan gambar yg maha bnyk nih!


Lepas tu kami ke Animal Park ni kami terus ke Genting Highlands!
Fuuuuhh....mmg sakan kami berjalan kali ni...
Tunggu je la entry Genting kalo ado la ye..kalo saya rajin..hehehe... :)

10 comments:

cheqna said...

memang sangat sakan...
yang penting enjoy =)

wahida said...

tetiba teringat animal farm kat langkawi tu...

anak2 aku suka kalau part bagi animal mkn ni noks..

Yan said...

sakan ye berlibur..

NM02 said...

kau ade belikan aku fm tak?




hehehe

fiza said...

Klo dah bercuti tu tak sah lah klo tak amik gambar bebanyak kan ☺☺☺

mamyharraz said...

kalau bercuti mmg bestlah apapun situasinya alahi rindu nak bercutiiii =P

Fitri Senin said...

ramai x cuti time raya..???

eB ezrin said...

nak pegi jugak... sbb jeles tgk krg gi saner ;p

ieda said...

haaaaa FM jgn lupeeeeeeeeeeee :)

ashra said...

teringat masa bawak aleesya dulu 8 bulan,die nak tendang rabbit tu.keke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang