thumbnail

Tuesday, September 13, 2011

~ Bukit Tinggi With Love ~


Lagi.........?
Tunggu...............nak sarapan & nak setelkan kerja dulu okey :)

Bapak besar gambar kalo letak Original saiz!!!
Ngeeeeeeeeeeee...lariiiiiikkkk... :)

17 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

pergh.. cam bst je kak.. cam kat taman berkonsep jepun je :)

Gadis said...

bestnyer...

nak pegi jugak...=)

ajumohit said...

menariknya view dia, teringin pula nak ke sana lagi, last pegi tahun 2009 huhuhu..nak tgk gmbr lagi!!!!

wardah @ fie shah said...

lagi lagi lagi..dgn review sekali pls..hehe

Emilly Amisa said...

bestnyerrrr~~~~ >.<

zaidah said...

tenangnyer...sampai bleh nampak ikan yang berenang di dalam air tu...

Vna Sandhu said...

of course nak lagi..x yah tanya heheheee

cepatttt!

mrs puex said...

nice picss...nnti kasi haplod lebey skit..nak servey tmpat vacation..:D

ashra said...

cantik! =)

♥ ROS ♥ said...

wah xsabar nih.. cpt2 upload n ceritakn..hihihi

ieda said...

besar dan terang lah dik !!! ...
x pernah sampai bukit tinggi lagi nie .. cepat2 letak pic :))

Anum said...

bestnya
gambar yang sgt2 jelas

ayu said...

cepat2 upload dear..tak sabar nak dengar story u ni..heeheee

chichi said...

canteknye...ok la ni kak..hehehe

MamaEma said...

salam kenalan

dtg bertandang dr blog my all

canteknya gambar tu...

Mommy Fara said...

X pnh g sana...

Yan said...

teringin nak p, tapi entah bila tah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang