thumbnail

Monday, September 19, 2011

Check In!

 


Dah check in...then terus balik ke office balik sebab nak amik dua org budak comel tu..lepas kiss kiss peluk peluk akan ku lari ke LRT semula utk ke Hotel Vistana balik!
Penat giler..........bilikku berviewkan pool yang indah itu tapi apakan daya anak & suami lebih penting dari bilik yg secomel ini!Aduuuuuuuuuhhh......
Hahahaha....ayat menjaga hati sendirik okey! 
Letih maaaakk oiii menapak ni.....tapi puas hati lepas tgk muka anak & buah hati! :)

Skrg pkl 4.30 ptg...pkl 5.00 nak amik bdk berdua tu then terus naik LRT Sultan Ismail...ffuuuhh....sgt menyemputkan diri!

13 comments:

Anum said...

bestnya

:: Mrs.Eady :: said...

Anum : mmg best tapi hurrmm.....hehehe...

abah khalisha said...

kursus ya..siap2 telinga ya

Vna Sandhu said...

exercise baekkk punye heheheeee

NM02 said...

ade teman sebilik ke

kalu takde, bawak saje suami dan anak2 ke situ

fiza said...

Angkut lah suma skali ☺☺

Selamat berkursus.

Kathy Tuah said...

lagi best kalau family ada sekali kan? huhu..

ieda said...

kalau ada budak2 tuuu sure lagi best kan :)

mrs puex said...

xpe,sesekali bereksesaiss..:D

♥ Elin ♥ said...

waahhh...
nih kena kusus ka??
;) mlm jgn nanges tau...hihiih

♥ ROS ♥ said...

Wah jgn sedih2. Jap je tu..best kan kalau dpt bsama2 ank & suami kat sit..hihihi

Edy Zaidi said...

vistana tu...best tu

♥MAMASYAZA♥ said...

en. abah kalo outstation kat kl, hotel vistana la jadik pilihan. nak makan senang. byk kedai mkn kat bwh tu
ada satu kedai mkn org johor, akak dah lupa apa nama gerai mkn tu, tapi masakan dia mmg sedap.
anyway salam kenal dari akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang