thumbnail

Monday, September 19, 2011

Dalam Perjalanan...

Saya sedang dalam 'perjalanan' ke Hotel Vistana!
Kira hari ni saya tak kerja tapi masih lagi On Duty jaga kaunter di office.Hahaha....gasaaakk la dah takde org ganti terpaksa la saya paksa rela menjaga nyer walaupun sedang dalam 'perjalanan'.. :)

Tak sabar nak tunggu hari khamis sebab hari tu pun hari 'perjalanan' balik.
Hari saya nak dating!Hikhikhik....tak sabar,berdebar-debar!
Ahaks.....rase mcm zaman bercinta pulak dah!
Eh eh...skrg ni pun bercinta gak....hehehehe....

Hari ni nak meneruskan pencarian utk tempahan template baru & nak BW jek..sebab 'terlampau' bnyk mase kan...Hahahaha...good morning semua!

14 comments:

mrs puex said...

gud morning!

MataHati @ MH said...

bercintalah selalu hingga akhir hayat..
baru terasa hidup ini begitu bermakna :)

ayu said...

gud morning izwa..kursus ke??hehe

ieda said...

selamat pagi dik .. apalahhh yg istimewa khamis tuu :)

Mrs. Daniel said...

bercinta..mencintai dan dicintai. great story of life!! happy monday..=)

Eye_nee said...

Sepcial betul khamis tu...sampai tak sabar nak menantikan kedatangannya...

Vna Sandhu said...

morning dear :-)

ashra said...

hari2 pun terasa seperti bercinta kan..bila ada special day- dating ke,rasa lagi best! hehe

Mommy Fara said...

Semarakkan lagi rs cinta. Tp klu sy, sy tak suke nak expect sumting yg indah2 sbb t klu tak smooth, sy sakit ati melampau...

Nyampah!

♥ ROS ♥ said...

Wah istimewa apatu? Hihihi.. Jap je khamis nnt..

Hanis Azla said...

semoga cinta itu terus mekar hendaknya.. semoga ceria2 selalu..

msredcheesecake said...

nak dating? sweet jer bunyi nya...

ajumohit said...

Bestnya dating, nak itut!!! Hihihi

Anum said...

ala sweetnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang