thumbnail

Thursday, September 15, 2011

Doakan Kami!

Hari ni kami ade urusan di luar berkenaan dgn bdk yg kami tolong psl kes takde maykad dulu tu...
Kalo korang ingt la kalo tak ingat pun takpe!Hahaha...

Eh eh...hari ni kami nak bawak dia ke HR Secret Recepi di Kelana Jaya utk collect cek gaji yg tak boleh ditunaikan gara-gara takde maykad tu.Last week org HR SR dah call diaorg dah keluarkan cash cek utk di cash kan di Public Bank Petaling Jaya.
Cek gaji bdk ni dah tamat tempoh setahun total amaun kesemua cek ade la dekat 3K!

So kami sekadar menolong ape yg termampu..alhamdulillah dpt feedback yg baik dari HR SR ni..
Insyallah kalo takde ape halangan or masalah lain hari ni bdk tu dah boleh cashkan gaji dia..

Doakan kami supaya urusan kami ni selesai dgn cepat & takde masalah..
Sebab lunch hour nak lari bdk Sufiya ke klinik,dia demam pulak dah!

10 comments:

Anum said...

anum doakan semuanya akan ok

Vna Sandhu said...

semuanya akan ok..get well soon, sufiya darling!

wahida said...

semoga semuanya dipermudahkan...amin...

cepat baik sufiya!!

NM02 said...

berhati2 bawak duit cash 3k tu

sofia demam? kena pantau betul2.. risau dengan demam zaman sekarang.

Mommy Fara said...

Musim2 jerebu nie, anak2 mudah je demam...Huhuhuhu!

Semoga berjaya dan selamat semuanya!

cheqna said...

semoga semuanya berjalan ngan lancar dan sufiya cepat sembuh =)

Eye_nee said...

semoga semuanya berakir dgn kebaikan sis...Sufiya..semoga cepat sembuh..

mamyharraz said...

SR kelana jaya? dekat dgn ofis sy tu ;)

apapun semoga berjln lancar :D

:: Mrs.Eady :: said...

KWN-KWN : terima kasih atas doa kamu kamu kamu sekalian..amin!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

perghh.. banyak tu.. tp alhamdulillah sume nye dah setl kan.. ( merujuk kpada entry latest tu)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang