thumbnail

Monday, September 26, 2011

Kering!!

Assalam............
Tibe-tibe daku kekeringan idea utk mencoret disini!
Bnyk cerita bnyk idea tapi tak terluah dijari-jemari!
Aduuuhh........ketandusan kekeringan idea utk memulakan nyer!
Mgknkah faktor masa & keadaan akan kembalikan keghairahanku nanti?
Oh tidak.....kering-sekering nyer ketika ini utk menulis!
Tidak!Tidak.....tidaaaakkk!

Hurm..............udah ler blog ni x bleh nak buka sebab terkena MALWARE...adeess...bleh buka dashboard je then buat entry tak bleh publish...lantak ko la malas nak godek lagi..

Korg-korg..daku BW je la ye sb nak komen asyik terpadan jek ape kess....

9 comments:

Krsty Pinky said...

takpe...take a deep breath yeee

ashra said...

hehe..takder idea tulis,letak lah gambo =p

mrs puex said...

samer la kitee..sejak external hdd crash..ku jd buntu..huhuuu..

kayzie said...

hehe..takpela..dah tertulis dah tu..

NM02 said...

ini pun kira idea jugak... sebab dah siap satu karangan ringkas. hehehe

KaK LimAh Si SupiR said...

ehhehe..its ok..ni p0n dh kire beridea dh blh bwat 1 entry ^_^

Anum said...

hehhehhe
x pe2

gedek! said...

takde anti virus?

ajumohit said...

Bahayanya serangan virus ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang