thumbnail

Monday, September 19, 2011

Nak bagitau nih....

Insyallah petang ni selepas singgah ke taska utk susukan Sufiya,jengah Syahmi sekejap,saya akan terus ke Hotel Vistana utk menghadiri kursus.

Hurm..en.hubby saya bercdg utk hantarkan tapi rasa mcm susah pulak dia nak pusing sane sini utk cari parking,tempuh jem lagik!Huhuhu...baik naik kemudahan awam terus je sampai walaupun menapak sehingga menitik peluh!Hahahaha.....

Saya akan balik hari walaupun bilik disediakan atleast bilik tu tempat saya berehat,mandi & solat kerana rehat di waktu tengahari & ptg agak lama....Huhuhu....bkn ape kesian kat anak-anak & en.hubby tuh.Mane nak handle dua-dua dgn keadaan si abang yg asyik buat perangai sebab terlalu jeleskan adik dgn pagi-pagi nak siapkan mereka berdua memang tak sempat & semput!!

Dan dan...selepas ptg ini takde lagi BW ke rumah korg-korg okey sebab dah tak jejak office lagipun kelas habis pkl 10.30 mlm lagi tak sempat nk buka pc kat umah,ntah pukul berapa pulak la nak sampai kat umah lagi dgn berkemungkinan kelas terlajak masa!Huhuhu....

So sampai ke temu lagi..di hari hari akan dtg... :)

6 comments:

NM02 said...

selamat menimba ilmu beb!

Vna Sandhu said...

byeeee!

Anum said...

selamat berjuang

Kakzakie said...

Selamat berkursus...:)

ashra said...

ok izwa..take care ye..

♥ Elin ♥ said...

patut lah..

ok selamat berkursus ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang