thumbnail

Thursday, September 15, 2011

Nak tempah!


Saya teringin nak tempah templete blog yg baru....tapi nak yg murah jek mcm yg cik bulat offer tu tapi ku kecewa sebab tempahan Cik Bulat & kwn kwn nyer telah ditutup sementara waktu!

Sape ade link yg bleh bg tempahan murah meh sini..meh letak kat komen ku tuh!

TQ my fren!

BTW...alhamdulillah urusan kami pagitadi telah selesai dgn jaya nyer walaupun pada mula nyer Manager Public Bank tu keberatan utk meng-cashkan cek tu.Setelah berbincang & menunjuk segala bukti yang ada syukur dlm mase tak sampai setengah jam bdk tu dah dpt RM yg hampir sikit je lagi cecah 3 ribu ringgit!
Syukur....sebab cek tu dah tertangguh dari tahun 2009..bdk tu pun dah putus asa & dah anggap takde rezeki.

Naisb budak tu tak buang cek tuh!Hahhaaa...kalo tak takde la dpt mcm hari ni..
Ape pun kami gembira utk dia..
Rezeki dia & family utk hari raya ni.. :)

p/s : berbuat baik lah sesama kita & jgn ada sikap or sifat iri hati dengki mendengki..nasihat utk kipas panas susah mati ku!hahahahaha...................

15 comments:

NM02 said...

besar pahala kau noks

cheqna said...

masih ada rezeki budak tu.....
alhamdulillah

Vna Sandhu said...

so sweet of u :-)

pasal template blog tu, ai pun nak plis!

Anum said...

alhamdullilah selesai dengan jayanya

mrs puex said...

alhamdulilah..dh setel..

Rtp Farra Arisha said...

syukurrr..it's ended very well ;)

cik bulat is a blog designer?? pasti bakalan cantik blog designed by her :)

ieda said...

alhamdulillah ..
mcm akak skrg nie .. dah settle lawatan tuu lega mcm nak cutiiiiiii :)

dikk akak pun nak tahu kalau ada yg leh tempah templete murah tuu .. x pandai buat nie :))

maszmadi said...

alhamdulillah, kalau dah rezeki x kemana kan.....

lydzar said...

template dari incredibledesign cantik..tp harga dia 100+ la..

Ati Masrif said...

kak ati pun tak tau

tapi kalau dah buat dan dapat
yg harga ok...bagi tau ok :)

eB ezrin said...

x yah template la.. wat jer header :)

fiza said...

Teringin gak nak ubah template blog tu, tapi tak tau bila. cuba google jer, byk rasanya yg buat service nih.

Alhamdulillah.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

alhmadulillah... selesai sudah.. rezeki budak tu kn :)


p/s : saya pon cam nak templete baru je .. bosan la ngan templete sekarang ni.. hehe

msredcheesecake said...

Alhamdulillah...mmg rezeki dia la tu...tentu senang hati dapat bantu org kan?

Edy Zaidi said...

dah lama tak tukar templete blog...hehe

wah..bagusnya..mesti budak tu terhutang budi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang