thumbnail

Monday, September 12, 2011

Pertandingan Mewarna!

Khamis lepas taska si abang ade pertandingan mewarna sempena hari kemerdekaan negara kita tapi dgn keadaan taska blackout terpaksa la amik si adik utk bawak balik.Huhuhu....seronok & tak seronok ok! Nasib bos ok bagi balik halfday kalo tak mak jadi tarzan nnti ko kat office..hahaahahaa...!

Eh eh..jom layan gmbr yg tak seberapa ni la..nak cerita pun takde ape yg best sgt sb abg kecik lagi masuk pun utk suka suka je sebab acara tu sebenar nyer utk bdk-bdk besar ye la ade puisi la bercerita la jadi bdk 4 thn ni hanya sampingan utk memeriahkan keadaan.














Haaa...ni la hasil dari duduk sampai meniarap bagai ko!Boleh plak dia sorg sorg meniarap mengaler mcm kat umh!Sabar je la abg oi....tapi si abg ni kalo bab mengaler mmg dia sgt sgt suka tapi kalo suruh menulis mmg out!Kejap je dah lenguh la malas la sakit tgn la..mcm mcm hal!Syukur rezeki abg smlm menang jugak dpt tempat yg ke-2.Dapat la hadiah & duit raya...rezeki anak.. :)

Part paling tak best sampai part amik nak amik hadiah boleh pulak beteri kamera abis!
Sakit hati kooo......hahahahaa....


Jadi la gambar kat umh bersama hadiah & duit raya nyer :)

Ni entry auto publish sebab daku tgh berhanimunan!
Cuti-cuti Malaysia sempena harijadi ku :)

9 comments:

Kakzakie said...

Cute abang. Tahniah!! Tak rugi abang senget badan, meniarap bagai kan. Itu baru 4 tahun, tunggulah abang besar...:)

Mommy Fara said...

Eh? Nie bkn entry mgu lps ke? Sy rs mcm penah smpt komen kat entry nie. Mst auto-publish eh? Heheheh....

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa hebat...masa kecil-kecil aku tak sempat ikut pertanding ini....huhuhu

ashra said...

wahh..die dapat hadiah ye..
apalah mama ni...bateri kamera leh abes la plak ye time tu..

fiza said...

Tahniah syahmi. Pandai mengaler...tak terkeluar pon.

wahida said...

tahniah syahmi...kelass ko nak, dapat no.2...

mesti dia seronok habis kan...

kayzie said...

wahh leh dpt no2 tu mmg tak sia2 sgala aksi ms mewarna tu kak..

eB ezrin said...

comei jerk tgk :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhu.. relaks je mewarna sambil landing kan.. tahniah ye adik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang