thumbnail

Monday, September 05, 2011

~ Raya 2011 ~

Takyah nak cerita panjang sebab semua same jek..hikhik..
Ape yg tak sama?Baju raya..sama,kuih raya...sama,gambar raya..sama!
So takyah nak cerita lebih..layan jek gambar yg tak seberapa nih!

Raya Kami Tahun 2011

Keluarga kecil ku

With Ibuku.

With abah & adik lelaki ku

Abah with cucu.

*

*

*

*

*

*

abah with anak kesayangan!ekekeke....

Seronok tau dpt raya ngn abah..yg penting abah tak malu pun nak peluk anak-anak..huhuu..syahdu time tuh!Eh eh daku plak yg malu!Nak nangis lagi.......................huwaa....dah start rindu balik kat abah.. :)

Tahun ni mmg paling seronok buat ku mgkn kerana tahun ni last daku beraya kot sebab thn dpn insyallah ade rezeki umur panjang takde halangan kami akan beraya di Labuan belah en.suami tercinta pulak..

psstt................ku takde gambar dgn kakak ku la....sb dia dtg ptg..kami pun dah terlupa!Sory la kak.. :(

17 comments:

aizamia3 said...

wah.. samaler tema kita tahun ni.. pink.. (masih belum sempat upload lagi..)

mamyharraz said...

cantik kaler baju :)

apapun mmg nampak kemeriahan itu suka sy tgk pic ni semua :D

Bidasari said...

Indahnya beraya ngan keluarga tercinta....

mrs puex said...

hikhik..pink..nice..
insyllah thun dpn jd pilihan temaku pulak..dh berhempas pulas siap ugut lgik semate2 nak tema finkk tau..hhahhaa...dasatkan??

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. pink color la die.. jambu abis.. hehe.. selamat hari raya maaf zahir batin kak :)

ajumohit said...

So sweet kaler baju izwa n family, baju kebaya itu mmbuatkan daku jeles hihi

ashra said...

wah..pinkish ye.
feveret izwa kan..

sweetnya gambo famili...
bila da tua2 ni,kita tak meriah dgn raya,tapi lebih menghayati rasa indahnya dapat bersama dgn ahli keluarga yang bukan hari2 jumpa kan..

Eye_nee said...

Pink gitewww sis...sweet sgttt tgk family ni....

zaidah said...

selamat hari raya .....

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

cantik... pink gitu. hehehe
family bahagia...

Vna Sandhu said...

nak bgtau lagi sekali, sangat² suke theme pink mu ini :-)

cheqna said...

cantik r kale tema tu..=)

kayzie said...

sweet la kaler baju raya dia..hehe..

Hana Seman said...

Pinky yer Izwa tahun ni.
Akak jangan haraplah ada tema pink.Sebab akak memang kureng ngan pink ni. En hasben lagilah. Anak2 pula hero, lagilah tak mungkin ada pink sedondon raya.

NM02 said...

aku nak kaler pink lah tahun depan.. hehehe

MrS. F!zA said...

sweeeeeeettt sgt pink! kita mmg obses pink tp baju raya mcm tk dpt nk pakai pink..hubby mmg tknak bajumelayu pink..tshirt ok katanya..hahaha

fazilzura said...

wahhh sweet nye colour pink...

zr dh siap beli kain sutera tuk wat bj raya thn depan (aci dak wakakakak)...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang