thumbnail

Thursday, September 29, 2011

Rehat!


Tuan tanah kedaung sedang beristirehat dalam erti kata lain sedang berkursus di Hotel Grand Continental KL..
Huhuuuhuu...2 minggu kursus naik 2 kilo ke naik 12 kilo nih??Hahaha....rezeki beb rezeki!!

Sampai ke temu lagi nak BW pun tak sempat sebab kat hotel tu takde pc!
Hampeh.....ni pun curi-curi update sb masuk office kejap sebab ade kerja urgent!

Ok  ok ta ta ti ti tu tu... :) 

13 comments:

Kakzakie said...

Bukan curi-curi... ambil kesempatan sekejap - tak sama tu...:)

NM02 said...

bertambah lagi training point kau nok

MataHati @ MH said...

selamat berkursus...
rasa dah lama x tido hotel.. rindu nak pegang botol syampu dan sabun yg kecik comel tu

Ati Masrif said...

wow...bila lagi nak merasa
jadi orang kaya tinggal di hotel
best betui...2 mingguuuu

Mommy Fara said...

Wah. kursus sokmo!

wahida said...

selamat berkursus!!

Vna Sandhu said...

paling best tentang berkursus kat hotel is of course makan, makan & makan heheheee

p/s; takut le nk masuk blog izwa sekarang, malware detected..nape ek??

cheqna said...

kak..
cheqna alami apa yang Vna Sandhu alami tu
bimbang r..
err..selamat berkursus ye

Si BuDaK KaChAk said...

gi kursus makan2 ker??hehehe

saje BW sni...

rajin2 la singgah tmpt sy k??

www.ribut-mengundang.blogspot.com

KaK LimAh Si SupiR said...

ehehe..xpe2..selagi ad rezeki ^_^

fiza said...

Bestnya...kursus lagi, kat hotel plak tu. Tak per, tahun ni tinggi lah KPI ☺☺☺

nieda said...

kalau kursus gerenti makan memanjangkan..hik

ajumohit said...

Makan sedapla hihihi, selamat berkurus eh berkursus hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang