thumbnail

Friday, September 30, 2011

TerAMAT bz!!


Ok ok ni entry sepantas kilat!!

Hari ni busy sebab kat office ade jamuan raya & jamuan perpisahan tapi bkn itu yang buat daku busy ok!
Busy sebab bilik fail daku tercedera dimasa ku pergi ke kursus!Ciiitttt baru pegi 2 minggu dah mcm-mcm hal jadi!Aduuuyyaaaaaiiiiiiiiiii...........................kabinet roboh la& rak besi tersanggut laaa!
Ape fail pun tak bleh amik...adeesssss........kerja yang sedia ada melambak boleh plak dapat lagi bonus tambahan kerja okey..eerrkkss............

Takpe takpe...kerjaku inikan ibadat so terima se ado nyer!Muahahaha...ayat penyedap hati sendiri!
Ok ok ta ta daku nak pergi kerjakan bilik failku itu!
Arioooooooooooooooos!

9 comments:

Mommy Fara said...

Selamat berjaya mengemas rak fail yg roboh tu.

Vna Sandhu said...

dah okey dah blog izwa skrg..

xpe, exercise hilangkan lemak² yg ade hikhikhikkk

Qhaifa Nur said...

berhati-hati..

ayu said...

ye....dah boleh masuk dah blog izwa..hehe..

ashra said...

hehe..bz makan jugak ni.
alahai..cane leh runtuh lak tu..hehe. =p

Hanis Azla said...

selamat mengerjakan bilik fail tu yer..

fiza said...

Kemas...jgn tak kemas ☺☺☺

Eye_nee said...

Meluangkan lebih masa kamu dibilik fail la nampaknya.....

KaK LimAh Si SupiR said...

ehehe..kemas smpai cntek2 ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang