thumbnail

Monday, October 03, 2011

Gila!!

Okey serius ni saya sedang menggila!!

Saya sedang gila :
  • Masuk contest di semua majalah!(motif...ntah tak tau kenapa mood sedang menggila nak masuk sdgkan mmg dah tau takde luck!)
  • Memikirkan mcm mane nak buat dgn bilik fail & kabinet besi saya yg tersanggut nih!(sebab bdk-bdk lelaki tgh busy meeting so that takde sape nak angkat kotak-kotak yg maha berat nih!adeesss....)
  • Menunggu hari jumaat yang terasa-rasa lambat nyer....hahaahha...ini bkn bonus punyer psl ar...eh yg tu pun ade gaakkkk...korg pun same kan kan kan...jgn nak tipu....hahahaha....
  • Memikirkan bila nak kemas bilik di rumah yg penuh dgn pelbagai brg sdgkan katil syahmi akan sampai hari ni atau esok!
  • Tak sabar nak tunggu katil Syahmi yg akan tiba tuh!Hahahaha...mcm biase mak excited lebih dari anak!!Hahahaha....cantik ooooww....sb tu yg tak sabar lebih tuh!
  • Memikirkan mane nak cari ongkos itu pulang ke Labuan bulan depan nanti....(hurmm..tak kan nak balik dgn tgn kosong ye dak?)
  • Oh last punyer giler....tak sabar nak tunggu e-mail dari cik bulat psl tempahan template tu la....tak sabar nk tunggu 'cat' & 'renovate' rumah ni....

So dgn ini saya istiharkan hari ni hari giler sedunia....dunia saya je la!ke nak gila sesama okey gak....hahahaha...


21 comments:

cheqna said...

ouh...cheqna sedang bergila2 sebab odit dah habis walaupun gitu ada tugasan lain menanti tapi nak gila2 punya rehat dulu boleh????
hahahaha

Fara said...

Wah! Adrenalin awak memuncak pagi isnin nie!

Fitri Senin said...

haah la..semangat betul..
dan saya berharap bukan dapat bonus..tapi gaji pokok dinaikkan!!!

Vna Sandhu said...

excited nak tengok katil Syahmi & 'rumah' baru izwa :-)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

paling excited, akak nak tgk katil syahmi... mesti cantik. kasi tau harga sekali yer. hehe

diana said...

saya giler nak tidur je sekarang ni..hahahah..

aizamia3 said...

ai yang sedang membaca entry jadi tak sabar pulak nak tengok hasilnya.. hikhikhik..

ai tak sabar nak tunggu cuti 3 BULAN.. yeaaahhhaaaa... ai like..

mrs puex said...

owh..ku pon sedang menggila dgn ISO ISO n audit dalaman kt opis nih..gilee btol!!!

wahida said...

aku ni pun tgh pening ni nok...huhu...

Hanis Azla said...

akak giler ngantuk hari ni.. he..he..

kayzie said...

gile kagum..hehe

azam said...

insyaallah nasib anda berubah...selamat join contest...

beli cosmopolitan...sms contest...senang menang

Kakzakie said...

Nak pindah beli perabutlah pulak kang masa pindah sayang mesti calar-balar...

Eye_nee said...

nak tgkkkk katil syahmi....

ashra said...

hehe.tak sabar nk tengok katil syahmi..hehe...tgh pk2 gak nak belkan aleesya ni

NM02 said...

aku plak mengelabah sebab tetiba blog aku kena remove.

sentap mak kejap

nasib baik ok balik

huh

Perfumes Farm said...

hi..lets join Perfumes Farm Contest and grab a chance to win fragrance mist from Victoria's Secret.

go to this link for more details;
http://perfumefarm.blogspot.com/2011/09/perfumes-farm-contest.html

eB ezrin said...

gila contest? wahhhhhhhhhhh
eB lemau lagi :)

ayu said...

WAHHH..BANYAKNYA KEGILAAN KAMU NI IZWA..HEHE...

ieda said...

aduhhh akak contest2 nie dikk dah lama x joint .. kalau majalan layie lah huhuhuh ! :)

fiza said...

Daku pon tgh menggila gak nih. Keja banyak. Nak kena audit by SIRIM , filing tak update lagi...huhuhuhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang