thumbnail

Wednesday, October 12, 2011

Info Info!!


So...marilah kita menyokong penyusuan ibu nie..
Tak susah cuma perlukan ketabahan,kekuatan diri mental & fizikal (sebab kene pekakkan telinga,butakan mata dari anasir luar yang tidak menyokong penyusuan ibu nie...eh eh.bkn semua org yg tak sokong tau...)

Mane yang tak mampu tak reti tak pandai ade bnyk ruang-ruang info boleh di dapati di pakcik Google tu antara nyer : ratuhati & susuibu

Sekadar bagi info or membantu yang lain bkn bermakna saya yg terbaik...tidak!Saya juga masih belajar.. :)

12 comments:

Vna Sandhu said...

saya gagal :-(

tapi x pernah kondem pasal susuibu okey! susuibu is the best..yes

MamaEma said...

sampai skrg anak minum susu badan biarpun dah lebih 2 thn

♥ Elin ♥ said...

insyallh.
akan ku teruskan usaha bf.

tq info nih.
bagus infi nih.untuk semua para ibu.

siti kektus said...

Nanti ble da ada anak, kite nk bg susu bdn. Biar jd kuat. Yela, susu ibu kn trbaik. :D

kayzie said...

penat sgt bf bila dh preg ni kak, tapi mmg syg nk wean off..mana tau ad rezeki leh tendem nursing lak pas deliver..i'ALLAH..sokong 200%

Kakzakie said...

Anak kakak ketiga-tiganya menyusu badan sampai mereka tak mahu sendiri. Tapi kakak bagi malam shj, sebab siang kerja.... Bagusnya anak tak mudah kena demam.

Hanis Azla said...

bagusnya kalau dapat bagi susu ibu.. anak2 akak dulu sekejap sgt.. 2,3 bulan aje akak dah stop.. susu kurang, akak pun masa tu tak bersungguh.. sedih juga..

Lady Rina said...

anak2 akak lebih kurang 3 bln je menyusu bdn...huhuhu...

ikatankasihku said...

sy mmg sokong psl susu ibu ni, anak2 sy semuanya menyusu badan, yg paling bongsu 2 thn stgh pun masih myusu bdn

Imaan09 said...

izwa..nk tny, izwa ada anak sepasang kan?? betul ke anak lelaki demand lg tinggi n hisap susu lg ganas berbanding baby pompuan?? byk dgr cerita..berdebar jugak nk mharungi dunia bf lg skali dgn baby boy (klu dpt boy laa..hehe)

fiza said...

Susu ibu adalah yg terbaik.

aizamia3 said...

betul.. susu ibu adalah yang terbaik.. dan insyaAllah moga kali ni diriku berjaya dalam sesi ini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang