thumbnail

Monday, October 17, 2011

Jumpa Penulis Terkenal..


Semalam dari pagi saya busy ke sana ke mari.
Pagi ke Tesco utk cari bahan & brg nak buat roti jala (yg ni next entry kiter citer jadi ke tak..hehehe..) then mkn-mkn dulu singgah sane sini sampai rumah dah pkl 12.
Terus la start buat roti jala & kari ayam sampai la pkl 3..lame kan??Lame giler sebab time tu la nak siang ayam la kopek kentang la..hahahahaa....

Eh eh...dah pkl 3 dgn cepat-cepat bersiap & siapkan anak-anak sebab nak pegi ke One Utama dgn tujuan semta-mata nak jumpa kak Hanis Azla..hehehe..
Alih-alih bila sampai jadi malu & tak tau nak ckp ape!!!Giler ko...nebes tak hingat...hahahaa...lawak lawak...Neves neves!

Tapi sempat la beli buku...eh eh yg ke-2 tau...malu la wey kalo dtg bwk buku yg dah beli pastu mintak sign..hahahahaa.....then bergambar kejap...kejap gilo mcm beberapa saat jek..
Nak tau yg membuat ku terkedu adalah sebab kak Hanis Azla sgt sgt sweet & putih gebu!
Ye la dlm pemikiran daku yg kuno ni ku bayangkan kak Hanis Azla ni seorg yang tinggi besar putih & 40an...hahhahaha...sekali tgk alamak muda belia kakakku nih siap dgn putih gebus!(Tu la izwa oi sape suh bygkan yg bkn-bkn....aiisshhh!)Ampun kak!!Hikhikhikhik.....kamu comel kak... :)

 

Ni sure wahida jeles nih!


Ni la org nyer secantik manis...

Lepas je jumpe ckp sesaat dua terus daku jln cari buku lain,pegi mkn & terus balik...hehehe...malu punyer psl!Haaiisshh...ntah start bila daku jadi pemalu nih??Confiuss.........

BTW selamat berjaya pada kak Hanis Azla dlm kerjaya penulisan & izwa doakan semoga rezeki yg bnyk berpihak pada akak,amin.

dan 

TQ to my lovely hubby...walaupun penat mengantuk sanggup je menemankan & membawa ku kesana kemari tanpa ada keluhan..I Love U abang!

p/s : eh eh wahida & niezzareena korg okey tak??Tertanya-tanya status korg nie.....

19 comments:

MataHati @ MH said...

bestnya.. sya dah lama pasang angan2 nak jumpa sharifah abu salim.. pasang angan2 nak dptkan autograf dia..huhuhu

sekali tgk mcm ada iras2 jer dgn penulis novel tu.... :)

~ yus ~ said...

wah! seronok dia dapat jumpa Hanis Azla ya..:)

Mrs Lurve said...

dua-dua cantik heee :)

ashra said...

hehe.
walaupun saya tak kenal,tapi untung lah izwa sbb dapat jumpa dgnnya kan..

dua2 sama cantik..hehe

zaidah said...

mcam adik beradiklah....

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

muka akk sama la ngan beliau.. ada bau2 bacang ke kak :)

Hanis Azla said...

thanks izwa, sudi dtg smlm.. akak seronok dan teruja sgt dpt jumpa izwa yang comel lote ni.. emalam tu, klu tak beli buku lagi pun takpe.. tp bila izwa beli lagi tentulah akak rasa berbesar hati sangat.. thank you so much dear..

ps : punyalah akak happy jumpa izwa.. sampai sepet2 mata dok senyum.. muka pun nmpk chubby sungguh.. he..he..

wahida said...

sumpah aku jeles!! hehehe...

dear, tengs 4 ur concern...kami ok2 je...berkat doa kalian semua...

NM02 said...

kami ok... wah, glakmor la kau kena puji ngan kak anis tu. hehehehe

baru dpt tgk muka sebenar kak anis. cumel la dia

eB ezrin said...

ari nih tenet slow, gambor x leh tgk. hu3...
ps: tp eB singgah gaks ... tc yer :)

Beauty Farmasi said...

seronoknya dpt sama2 menyokong hanis azla. novel yg sgt best.

azam said...

bagi saya buku tu boleh??

ieda said...

waaaaa dah jumpa hanis azla .. mau x gabra kan izwa .. novelis tuuu ..
tapi akak nie x minat baca novel .. kenal hanis punn dlm dunia blogging nie .. :) manisss orgnyaaaaaaa

eisyaawie said...

dua-dua comei...

seronoknya bleh jumpa penulis sendiri....siap aoutograf laiii...

:: Mrs.Eady :: said...

MH : itu la sekali pandang mcm adik ngn kakak pulak..hehehe...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Yus : memula teruja lepas dh jumpe terus malu malu alah pulak...adeess...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mrs Lurve : hikhikhik..malu ai!

:: Mrs.Eady :: said...

Ashra : ni kira kwn blogger nie.. :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Zaidah : itu la udah mcm kakak & adik :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TOP : haaa....ramai yg ckp mcm tuh!

:: Mrs.Eady :: said...

Kak Hanis : ai malu la kak smlm!!huhuuhu...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wahida : syukur korg semua selamat!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

NMO : hikhikhik..ai tumpang glamor kak Hanis ko!

:: Mrs.Eady :: said...

EB : takpe next time..TQ :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beauty Farmasi : sokong kwn kan :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En.Azam : heheheh..syg buku nih!

:: Mrs.Eady :: said...

Kak Ieda : itu la kak terus terkedu malu izwa kak :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eisyaawie : hikhikhik..malu ai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang