thumbnail

Thursday, October 20, 2011

Jumpa Si Dia Dalam Kebasahan!


Oh rentetan dari entry Ayu Khairy saya pun terpanggil utk berkongsi bersama.

Dari forum susuibu.com, ke frienster, ke forum ratuhati lanjut ke sms & call di telefon dgn pelbagai bantuan yang ku perlukan dari kawan alam maya nie terus ke FB sehingga ke pasar malam!

Yess...saya terjumpa dgn si dia di pasar malam ketika hujan mula merintik..


Inilah kawan saya..



Hehehehe...mcm hindustan okey..dgn si dia berpayung & saya kebasahan!
Teruja dari jauh ku terlihat 1 wajah yang sgt ku kenal walaupun kami tak pernah bersua.
Serius..........kami dah berkawan bertahun-tahun!

Oh kawanku..Ayu Khairy ku sgt gembira dpt bertemu dgn mu walaupun beberapa saat!
Insyallah ada rezeki kita jumpa lagi okey.. :)


p/s : mood saya baru nak okey....hehehe....

24 comments:

Fara said...

Hah! Mcm nilah okeh. In a good mood!

=D

Fitri Senin said...

huhuhuu...
Bila Izwa g A Famosa ni...

fisa othman said...

huwaaaaaaa ni baru betul jodoh pertemuan telah di tentu kan..hehehe sekejap pun tak pe kan yg penting 'terjumpa' juga..;)

ashra said...

wahh..izwa jumpa ayu ye.
saya da jumpa gaks.

tinggal nak jumpa izwa je.kalu terserempak,ku sgt kenal izwa dan anak2 k?akan ku tegur lah..hehe

♥ Wina ♥ said...

jelesss!

bile nak jumpa izwa nie? meh bgtau pasar malam mane tu..nak terjah gak dgn harapan leh terjumpa izwa & family yg gorgeous tu :-)

Qhaifa Nur said...

mesti hepi dapat jumpa...
ada rezeki lagi tu..

wahida said...

mcm jejak kasih lak...hehe...

Anum said...

best kan sahabat alam maya

eB ezrin said...

eB dpt bff pn di alam maya :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehehe.. leh brmadah2 lak hot mom2 ni.. hehe.. best kan dapat jmpe member2 sealiran ni.. hehe

fiza said...

Akhirnya...jumpa gak. Daku pernah jumpa ayu, kat SGM susuibu.

MataHati @ MH said...

pertemuan pertama pemangkin kpd pertemuan seterusnya.. kan kan kan

semoga mood sekamin ok selepas ni.. :)

MataHati @ MH said...

pertemuan pertama pemangkin kpd pertemuan seterusnya.. kan kan kan

semoga mood sekamin ok selepas ni.. :)

MrS. F!zA said...

hihihi..nape tk smbg dibwh daun pisang :P

zaidah said...

suka2...bila pulak kita nak berjumpa....?

stellaizz said...

jejak kasih nie hehehehehe

ajumohit said...

bestnya dpt bersua muka, bilalah agak2nya hehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

pertemuan tak di sangka la ni kan??

ayu said...

hahaaaaaaaaa..nak gelak dulu boleh? gelak sebab baca komen2 di atas.. aaahh la kan..mcm cerita hindustan pun ada kan..hehe..tak pe, walaupun jumpa sekejap, yg penting.......

berlaga pipi sudah!! hahaa

btw , happy dpt jumpa semalam..

ada rezeki, kita ketemukan anak2 kita plak ye..^_______^

Pssttttttttt...ku cerita la kat suami ku, yg ku baru jumpa kamu semalam..terkejut dia..dia sangkakan kita ni dah pernah berjumpa kat sgm..haha..

~ yus ~ said...

hehe..betul mcm citer hindustan ni izwa...:)

mamyharraz said...

best dpt berkenalan kwn mcmni :)

ct rahani said...

dari alam maya ke alam realiti.. memang sonokkan.. :)

Imaan09 said...

waaa!! dah jumpa ayu.. sy pun sering call dia klu ada mslh bf..tp xpernah bersua muka lagi.. ajaib betul alam maya ni kan..

Cik Rose Cute said...

Follow sini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang