thumbnail

Tuesday, October 18, 2011

~ Kluang Station ~


1st time try mkn kat sini ahad lepas mase pegi Tesco Ampang.
Sarapan pagi je pun tapi dah mcm makan tengahari.




Bubur with telur 3 suku masak Sufiya punyer.


Mee kari kami bertiga..hehehe..daku share dgn en.hubby & Syahmi.


Asam Laksa ibu punyer.


Air nescafe 3 layer & teh 3 layer ni mmg sedap!
Tapi tu en.hubby & ibu punyer..saya minum air kotak milo mase tu.

So far makanan semua sedap la utk tekak kitaorg.Harga?saya tak tahu sebab mase ni ibu yg byr.

p/s : rase dah lame tak buat kek la!


14 comments:

♥ Wina ♥ said...

sedap! puas tengok dengan gambar besar²

nak trylah nanti..kat tesco ampang ek izwa?

eB ezrin said...

berpatutan :)
kami pn suker :)

mamyharraz said...

air 3 layer tu mmg ngancam!

mrs puex said...

klo balik ceras, then gi tesco ampang kitorg sefamily akan melepek kepenatan kt kluang station nih..mkn roti n minum air jek pon..hihi..

fiza said...

Besonya gambar. Rasa mcm nak terkam jer makanan tu ☺☺☺

IDAZS said...

kami pun suka. pernah gi makan yang original kat railway station kluang tu.

paling suka porridge dan asam laksa dan of coz roti bakrnya :)

cheqna said...

blum pernah makan disini =) nampak cam besh =)

ayu said...

sedapnya!!

Fara said...

Klu awk mkn yg original kedai kopi tepi stesen kluang tu...peh! lagi masyuk!

wahida said...

bukan ke kluang station ni ada kes?
pasal kes ada minyak babi ke apa ntah yg masuk paper hari tu...

Hanis Azla said...

nmpk menyelerakan menu2nya..

Anum said...

anum suka makan kat situ

Cho Zila said...

kat giant kinrara kluang station dah tutup ..

MrS. F!zA said...

tomyam dia mmg nmpk kaw giler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang