thumbnail

Thursday, October 20, 2011

Kusut Difikiran...


Semak..kusut..amat mengganggu difikiran ini dgn drama-drama politik di sana sini.
Tak kira politik apa tapi semua benda hendak dipolitikkan waima di dalam office juga!

Huh.....yang pandai berkata-kata sgt disayangi sedangkan kerja langsung tidak lakukan...
Huh....yang hanya pandai berdiam serta tekun itulah yang di pandang sepi...

Perlukah membodek itu?
Perlukah bermuka-muka itu?
Hanya semata utk sedikit perhargaan & wang ringgit?

Oh...penat!Sangat penat............dgn drama ini...........

11 comments:

ayu said...

sabar ye ...ignore je diaorg tu..

Anum said...

x suka org bermuka-muka

Eye_nee said...

mereka2 itu pasti akan kita temui dlm kehidupan...dgn sedikit tebu dibibir...angguk2 ratusan kali...dapat pujian melambung...Mereka2 itu tidak akan pernah senang..Percayalah...

Mrs Lurve said...

cite yg sama dr sorg kawan minggu lepas, dia kata wat keje mcm Manager, tp gaji mcm buruh am jer. Sian lak dgr, bila org yg terlalu jujur nie, org yg xpandai nak ampu2 bos..tp tue la, mudah jgk org nak amek kesempatan!

Fara said...

Awak persetankan je diorang tu. Chill babeh!

ashra said...

teringat opis dulu,bukan kawan2 yang muka2..tapi bos demi nak naikkan dirinya,makan budak2 bawah..cis..hehe

Khairull-Dean said...

tak perlu membodek... akhir nanti org akan tahu gak... sabar jew.... :)

fisa othman said...

erkkk tak suka sangat kalau ada yang suka memPOLITIK kan keadaan...ciss...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bodek membodek ne paling saya mnyampah kak.. kadang2 leh tutup periuk nasi orang lain...

fiza said...

Biasalah tu izwa. Kat mana² pon ada. Tak kira ofis gomen atau swasta. Memang sakit hati di buatnya. Org teruk² buat keja, tapi sikit pon tak pandang. Yg malas keja puji melangit.

Klo nak cepat naik, kena pandai bodek & ampu bos. Persetankan lah dgn org mcm tu.

MrS. F!zA said...

huhuhu betul2x..yg pndai bercakap dan berkata2 atau membodek yg disygi bos..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang