thumbnail

Friday, October 21, 2011

Menang Pavlova..lalalala....!


Yeahh....lompat lompat lompat!!
Agak nyer doa & permintaan Syahmi dua tiga hari ni didengari olehNya!
TQ Allah....syukur...

Saya menang eh silap saya seorang terpilih di antara 30 peserta terawal yang masuk contest : Share & Win Contest by Myminimuffin di Facebook juga saya menang hadiah saguhati berupa 20% diskaun untuk  pembelian di Myminimuffin.


Tapi ini mgkn rezeki Sufiya kot sebab saya tak belikan lagi kek utk dia...hehehee...bila Syahmi dgr saya sebut kek memang hari-hari la dia mintak & memekak nak kek nak kek!...kekekekek....mama mcm biase buat pekak!Ngeee.....hahahaa....

p/s : saya bertambah gumbira lagi nie...lagi-lagi baru dpt 6 tiket wyg free dari Nuffnang..lalalalalalala....syukur,rezeki rezeki :)

20 comments:

munna said...

BESTNYA.... MURAH REZEKI......

mamyharraz said...

mmg berita gembira :)

sedappnya pavlova...yameyyy

fiza said...

Sedapnya...nak sikit...hahahaha

Rejeki di hari jumaat.

Mrs Lurve said...

alahai sedapnya...

Anum said...

sedapnya

Fitri Senin said...

tgk..xde rezeki g A'Famosa dapat rezeki kat tmpt lain =)

Maya Mayana said...

sedapnya pav lova...thniah izwa :)

diana said...

tahniah..murah rezeki nih..:)

Sidratul Muntaha said...

amin..
rezeki...
syukur

Norazrani Maamin said...

nampak sedaplah..rezeki tue..alhamdulillah..

eisyaawie said...

rezeki tue.....tahniah ye....

THE LEKAT LEKIT STORY said...

murah rezeki.. tgk wayang sampai lebam la. :D

Cik Rose Cute said...

Tahniah!!!

Imaan09 said...

bestnyaaa..rezzeki anak2..

EZAN IDMA said...

bak sket rezeki sini:) hehe

nieda said...

tahniah

ajumohit said...

Emm nyum2!!! Sedapnya!!! Tahniah izwa

ikatankasihku said...

wah dpt tiket nuffnang...
syoknyerrrrrr

ieda said...

saje je kann izwa bikin akak ketarrr nie .. sedap nie
nak jugak lahhh

rejeki nie dikk !!
tahniah

nak ikut tgk wayang ! :)

ashra said...

wah..kali ni izwa murah rezki ye.. =p ada je menang...

alhamdulillah...
tumpang hepi*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang