thumbnail

Monday, October 24, 2011

Real Steel The Best!! & Komen Perlu Dijawab....


The Best Ever Movie!Terbaik.....10 bintang!

Hari jumaat pegi amik tiket wayang free yg Nuffnang bagi (TQ Nuffnang & TQ TGV) so dgn segera hari sabtu kami dating anak beranak kat KLCC.U know what...anak-anak pun suka cerita nie.Dua-dua langsung tak buat perangai malah layan citer ni sampai habis sambil makan popcorn yang kami dapat separuh harga lepas redeem tiket wayang tuh!

Serius best sampai Syahmi request nak tgk lagi cerita nie & Sufiya layan siap tepuk-tepuk tgn joget-joget tgk cerita nie.Hehehehe....syok oooo kalo anak-anak tak meragam biler keluar nie.

Eh eh...ade pulak sorg dua tanye "korg dating ke kalo bwk anak-anak?Dipanggil dating ke?" :: Eh eh...nape soalan ko mcm jeles je ngn aku?Hahahahaha............aku tau ko jeles!Lalalalalaa.....

+

+

+

+

+

+

+

Haaaaa....meh sini aku nak ckp kat ko yang kecoh sgt tuh :: "Actually kalo bwk anak-anak pun kami still bleh dating pegang-pegang tangan peluk-peluk pinggang okey!Sebab anak-anak tak kacau kami pun,duduk dlm stroller  pun tak meragam,time makan pun kami boleh bersuap-suap bagai sebab anak-anak mkn sendiri tanpa tumpah kene kat baju,paham? Dan...kami dating dgn cara kami sendiri sebab bagi kami anak-anak bkn penghalang kami malah anak-anak lah yang menceriakan hari kami so ape point kalo ko dating tinggal kan anak 1 hari kat orang then ko pegi bersuka ria??Ini definasi DATING kami?Paham ape yang cuba aku sampai kan?Haaaa....bagus paham pun!" :: kalo tak paham ko memang lembab & aku tak peduli pun kalo ko nak dating berdua ke bertiga ke berempat ke TAK dapat dating ke...!Hahahahah.....~ ~ *sigh*


Eh eh..sila abaikan selingan yang merepek kerepek itu!Kekekeke...

Pada sape-sape yang minat citer action,citer ala-ala Transformers pegi la tgk tak rugi beb!
Memang terbaeeekkkkkk................... :) Thank's again tu Nuffnang & TGV!!

Ape pun tak boleh gugat mood kegembiraanku minggu lepas & minggu nie..lagi-lagi ade cerita disebalik yang terjadi yang sgt touching (hihihiii.....hanya kawan rahsia je tau nie) 
BTW....TQ Mr.Hubby for the lovely gift...♥ u so much abg...

p/s : Nak dating lagi..lalalalala......hatiku senang... :)

8 comments:

♥ Wina ♥ said...

adehhhh! x pegi pun masa dapat free ticket tue..rasa mcm lewat sgt & nak tinggalkan anak² sampai tengah malam

harus cari date lain tengok nie..

Kakzakie said...

Kakak rasa kakak pun sama tak boleh berpisah dgn anak-anak sebaik ada anak. Kemana pun pergi bila bawa anak rasa lebih tenang fikiran dan gembira....

Fara said...

...samalah kita. Tak leh tgl anak. Tp anak sy tak duduk diam. Hiks~

eB ezrin said...

x bwk anak eB laks x sng ddk. hui3

wahida said...

lain org lain caranya...

aizamia3 said...

kalau tak bawak anak tak senang hati dibuatnya.. terkenang2 apa yang dibuat oleh mereka.. :(

MrS. F!zA said...

kita sekali haitu tgl darwisy kt rumah bff sbb tknak dia bising2 lam pggung..tp xsng duduk dibuat..layan wayang pon trgt2 anak..walhal tggl 2 jam je pon..hahaha

ashra said...

adess..
den ni da la minat giler dgn hugh jackman.

huwaaa....cane nak gi tgk wayang...katun leh ar..uhuk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang