thumbnail

Monday, October 10, 2011

Sibuk la!

Hari ni saya EL tapi masuk jugak office sebab nak kene setelkan bilik fail yg tertangguh-tangguh tuh (ada lawatan dari luar plakkk hari rabu nih!adeeesss............)
Agak kecewa sikit hari ni sebab tak dpt pegi A Famosa Resort yg sepatut nyer pegi smlm & hari nie..tapi takpe mgkn ada rezeki lain di hari lain,insyallah..... :)
Agak kelam kabut jugak hari ni sebab runner ke Klinik Wangsa Maju sebab anak bujang demam pulak!
Hurm.......hope dia cepat sembuh bila keluar peluh kejap lagi (dia ade sesi latihan utk suka taska sabtu ni..hehehe...harap balik ni terus dah sihat..amin!)
But bersyukur gak sebab hari EL coz ptg ni nak pegi shopping barang-barang yg nak di isi dalam goodie pack Sufiya (oh..sape-sape nak bagi hadiah sila e-mail or tinggalkan komen sebab esok hari jadi Sufiya!Hahahahaa...ni omak dah tak betul dah ni!)

Oh pada yg baru follow or yg baru jadi kawan saya insyallah saya akan ke rumah anda esok or mlm ni (kalau sempat..hihihii....) & terima kasih bnyk-bnyk sebab sudi jadi kawan saya!

13 comments:

fiza said...

Smoga anak bujangmu cepat sembuh.

kayzie said...

semoga cpt sembuh anak akak..:)

Fara said...

Eh, bukan ke A Famosa tu yg awk beli ms MATTA kan? Abis tu mcm ne? Burn ke atau stil valid?

Syahmi syg, semoga lekas sembuh! Besday Sufiya? Happy Birthday syg! Muahhh!

ieda said...

uish penuh agenda bila EL nie ..
semoga anak bujang kembali sihat ya dik :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hope anak bujang akk cepat sihat ye.. n bile g a'famosa resort tu, jgn lupe singgah umah sy yerk.. kt area ayer keroh gak. hehe

Vna Sandhu said...

get well soon ye handsome boy!

Kira pun demam sejak semalam..ingat nak half day hari nie

halila Ibrahim said...

wahhh .. sibuknya .. semoga anak cepat sembuh ... happy birthday to sufiya .. hehe..

ajumohit said...

moga si abang cepat sihat, mmg musim demam selsema skrg ni

ashra said...

alahai demam ye si abg.moga cepat sembuh ye...musim panas hujan kan..

ayu said...

moga cepat sembuh ye..

ct rahani said...

byknya aktiviti.. :) semoga anak bujang akak cpt sembuh.. amin..

wahida said...

cepat sihat yer shahmi..

Golden Rose said...

sesekali amik EL utk aktiviti berfaedah lebih baik dari saje2 EL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang