thumbnail

Monday, October 31, 2011

Tak Sempat Tak Sempat.....


Okey sory memang tak sempat nak meninggalkan komen kat blog korang...
Just baca & lalu lalang je yang mampu!
Adeeess.................busy skit eh eh busy banyak hari nie tapi esok mgkn dah relax sikit :)

Nak jawab komen pun dah tak mampu....but....TQ TQ TQ TQ so much sebab sudi komen..
Esok akan ku sedaya upaya utk melawat rumah kamu kamu kamu ye....
Entry yang ade ade ni pun sebab autopublish...(TQ blogger sebab ade kan auto tuh!)
Itu belum tambah dengan pc yang mcm siput sedut....siput punyer siput!

Okey jumpa esok ye....insyallah!

nota kaki : lunch time busy men'cuci' fb ku...mungkin ada yang akan ter"dikunci" akan ter"dibuang" nanti......lalalalalalalalaa........ :)

3 comments:

Eye_nee said...

dimaaf kan maklumlah bekerja sambil berblog...

Rahmah Ram Ram said...

bz sangat ye...takpe lah...saya dengan sukacita telah mengeTAG anda, sila ke blog saya.

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/saya-kena-tag.html

NM02 said...

aku suker layout kau yang baru ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang