thumbnail

Friday, October 14, 2011

~ Terima Hadiah..Yeayy..~



Waaaahh...dtg-dtg office tgk ade benda ni kat atas meja!
Yeaayy....hadiah utk Sufiya dari Qaisara Headband.

Kalo semua nak tahu saya beli headband Sufiya dgn Qaisara Headband la.Ingt senang ke nak cari headband yg sesuai & yg paling penting murah utk anak kiter?Susah ooo.......cari la kat Sogo ke Sg.Wang ke takde yg berkenan...kalo ade pun bapak punyer besor!Hoohoho...so bila dah terpandang kat Facebook haritu terus berkenan & terus la order..

Btw...en.hubby pun puji ckp cantik!(eh eh...ingat senang ke en.hubby saya nak puji?Susah tau sgt sgt susah!) so bila dia ckp cantik tu mmg confirm la sgt cantik!Eh eh lagi..ni bkn puji melambung sebab terima hadiah tau...tak tak tak.....ni ikhlas & benar...okey!

Ni antara headband yang saya belikan utk Sufiya dari Qaisara Headband.





Kepada Qaisara Headband : 
Terima kasih bnyk sebab sudi berikan hadiah ni utk Sufiya walaupun kita tak pernah berjumpa tak pernah bersua muka pun!Terharu sgt sgt nie.....sebab tak sangka dgn pemberian ni..Insyallah saya akan terus membeli dari kamu kak (btw...headband dari Qaisara Headband ni murah gilak tau!) & saya doakan semoga akak terus diberikan rezeki yg banyak,amin!

&
Inilah isi nyer or lebih tepat hadiah nyer!


Mama sukaaaaa!!Eh eh...mama yg excited lebih!ngeee............. :)

Moral di sini : berbuat baiklah kita sesama insan walaupun kita tak pernah kenal or bersua muka 
(jgn jadi kwn yg depan baik tapi bila berpaling muka..huuuurrrrm..........)
Hahahaahaa..............sebab kenal sgt org yg mcm nie!

p/s : eh eh lagi....suprise saya belum lagi tau...tunggu lagik!hahahaa....sebab smlm EL balik Segamat.

19 comments:

eB ezrin said...

canteknyer... eB pn suker :)

Anum said...

comelnya
best selalu dpt adiah nie

ashra said...

cantik dan cute.
nak gak sufiya pakai walaupun da besar2 eh.aleesya jgn harap.trak sampai seminit dua klip/head band pakai,da rimas..

ikatankasihku said...

pink colour..mmg cantik :)

Kakzakie said...

Suffiya jaga sikit headband tu nanti mama pinjam. Auntie tahu mama suka sangat tu:)

bujal X said...

teringin nak belikan anak~tapi dia tak suka~haih~

lydzar said...

comel..berbaloi beli sebab sebab sufiya suka pakai headband..gegirl HM dedua takmo pakai headband

Gadis said...

mmg comel sgt..=)

♥ Wina ♥ said...

sweetnya!

hahaha Kira pun sama mcm Aleesya, x nak pakai pape pun huhuhuhuuu

p/s; try masuk blog ai sekarang...ok tak??

Susie said...

salam kenal dari susie....dah follow dah blog ni klu sudi follow la susie ye...

http://susiyantisoleman.blogspot.com/

Murni Delights said...

wah tantiknyer.. happy birthday sufiya soory aunty lewat wsh smoga dipanjangkan usia jadi anak yang solehah untuk papa & mama...

aizamia3 said...

comel + lawa = i like.. ;)

mamyharraz said...

cantik sgt & comel :D

untung dpt kenal dgn org yg baik hati :)

risa said...

weeeeeeee....memang cantik...hehehe suke nengok dak sufiya makai hb neh...anak akak tu masa kecik2 nak le sekarang susah beno nak lekat haishh

Krsty Pinky said...

wahhh..shanteksla headband awokkk~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

comey nye.. mesti sufiya makin heppy kn.. hehe

~ yus ~ said...

cantik! Tak pernah pun beli headband untuk anak, jadi tak tahu senang ke susah nak cari yang sesuai tu...:)

Fara said...

Jarang ada bdk yg boley pki headband nie. Ada budak, ltk je kat pale...terus mtk tanggal!

Cho Zila said...

cantik.. tapi tuler anak akaktu tak berapa gemo nak buh bendani.. kadang kejapjer bikin hati ibunyani malaih nak membeli.. tapi serius headband yang dapattu mmg cantik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang