thumbnail

Friday, October 14, 2011

Wajah Baru?

Tadaaaaaaaaaaaaaa.......

Berwajah baru...walaupun ku tak biase lagi!
(tgh biase-biase kan diri la nih!sebab daku tak pernah pakai background putih kat entry....rasa janggal giler rasa lain!)

Okey ke tak okey ke....daku pun tak tahu sebab rase lain mcm!Hikhikhikhik....tapi lebih kepada teruja sebab tgk gambar doodle tu sgt sgt sweet!Cuma penggunaan kaler je belum sedap di mata ku sendiri hurm..hijau?mgkn sebab selama ku hidup mmg ku tak berapa suka kaler hijau...(aiseehh..ni la perangai...org dah buatkan tak bersyukur pulak!) Eh eh...bkn tak bersyukur tapi tak biase lagi laaaa....jgn salah sangka... :)

TQ to cik bulat yang langsung tak bulat terima kasih sebab sudi melayan kerenah ku yg bermcm-mcm ini...hehehe..(eh eh tak semesti nyer customer always right tau!itu salah sebenar nyer sebab yang membuat nyer pun manusia jugak okey....) dan terima kasih bnyk diatas usaha membuat blog ni menjadi lebih cantik!

Hoye hoyee...i suka doodle tuh sgt sweet!

p/s : korg...biase-biase kan lah ye mata tu......ngeee......

9 comments:

♥ Elin ♥ said...

cantik dah nih..sweet jer..
ala elin lagi lah semua putih x der perasaan langsung nak pakai keler..
nih dh mmg sweet lah...doodle tuh geram..comel!

Kakzakie said...

Oklah cantik. Kakak memang suka background putih jelas nak baca senang. Really kakak suka background yg light senang dan jelas:)

Fara said...

Hahahahahahah. Awak nie cerewet gak kan?

Cantik. Asal sedap mata awak pandang.

Putih lagi bgs. Sng sket nak baca.

fiza said...

Cantik, putih lagi suci murni ☺☺

mrs puex said...

simple but nicee..:D

i likeee...:D

nieda said...

simple and nice

IDAZS said...

putih my fevret!

Kathy Tuah said...

nice ^^

ashra said...

rajin izwa tukar2..
saya kemalasan sungguh..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang