thumbnail

Tuesday, October 25, 2011

Yuran Oh Yuran!



Ini baru anak sorang...mcm mane orang yg ramai anak tu ek?
Hurmmm........tabik tabik tabik kat korang...
Eh eh....PM Malaysia tak nak ke mansuhkan jugak yuran taska?Hehehe...

p/s : simpan bukti ni sebab nanti kalau Syahmi dah besar boleh claim balik!Hahahahahaa.......


21 comments:

siti kektus said...

Hehe. Smpt ke kak nk claim? T kerts tu da lunyai pulak. :)

Izzan Azza said...

ni kira ok laa..kt tempat kita sorang dah rm480...lau 2 org???naseblah ade bonus hjg tahn ni...

bujal X said...

saya belum merasa lagi~keh keh~

MataHati @ MH said...

kenapa ekk sekarang ni yuran tahunan tersangatlah tinggi.. tak mcm zaman kita kita dulu..

♥ Wina ♥ said...

ku akan lalui benda yg sama x lama lagi, itupun kalau PM x mansuhkan yuran taska lagi hahahahahhh!

ashra said...

tu la pasal kan...
yuran sorang anak.yang berderet setahun satu,mmg parah..

ayu said...

hehe..bab nak claim dgn syahmi tu yang tak tahan!!

aizamia3 said...

hahaha.. tau tak.. dulu masa preggy dak Kakak.. siap simpan segala resit pembelian untuk dia.. ada yang tanya nape nak simpan.. senang nak claim bila dia dah besar nanti.. tapi sekarang tak buat dah.. sebab hubby bising dah terlampau banyak resit2.. penyudahnya buang je..

untuk budak pra sekolah lagi mahal dari yang dah sekolah rendah..

elok dari sekarang simpan duit yang cukup agar tak kelam-kabut..

NM02 said...

lagi ramai anak, lagi luas Allah bukakan pintu rezeki sebuah keluarga itu. insyaAllah

eB ezrin said...

msh kena suffer wit pampers & susu. hu3

Fara said...

Adehhh! Seram gak mendengarnya. Taska mana tu?

ajumohit said...

budak2 tadika lagi mahal dari skola rendah kan izwa, huhuhu...mmg klu anak2 ramai byk blanje, tp Allah dah tentukan rezeki masing2, insya allah

mamyharraz said...

nampaknya kena bersedia mulai skrg ;)

Zana Adieyza said...

simpan bukti utk claim lagi.. hihihi..

wahida said...

kan? PM tak nak ke mansuhkan yuran budak tadika ni...kehkeh...

Hanis Azla said...

bahan bukti untuk claim yer izwa.. he..he.. comel..

~ yus ~ said...

boleh ke simpan sampai dia besar tu? Kena masuk dalam album izwa, baru tak koyak, kalau tidak confirm hilang...hihi

fiza said...

Entry kita sama lah nok. Smalam cuti sebab cari tadika utk iman. Kira izwa untung sbb keja gomen, ada taska/tadika di sediakan. Yuran pon agak berpatutuan gak ☺☺

Daku buat survey, kebanyakan tadika registration fees rm400++ ke atas, tak termasuk daycare, ...haihhhh...tu baru tadika, belum masuk skolah rendah dan seterusnya lagi...fengsan...

pena rozie said...

Aik... ade ati nak claim...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha... berkira tol mak budak ne ngan anak ek.. hehe.. tp mmang tolkan.. sekarang ni sume benda mahal :(

ieda said...

uuhuhu memang kita kena buat persediaan awal dik .. akak nie tahun depan 3 org sek huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang