thumbnail

Wednesday, November 09, 2011

7 Delicious Cheese!







Entry yang di peram kerana kes itu...*malas nk sebut lagi...kekekeke....

Hari sabtu haritu lepas kami beli 'something' special en.hubby punyer tu..kami ke Pizza HUT.Konon-konon makan pizza baru tu la..Pizza 7 Delicious Cheese!

Soooo......For me yang tak berapa gemar benda tak pedas ni rasa mcm so so je la....hikhikhik...tapi en.hubby ckp pizza ni terhebat di abad ini!Hahahaha...iye la dia mmg penggemar cheese no.1..saya tak berapa lagi suka Tom Yam Seafood itu...huhuhu.....tapi dah en.suami yang belanja ku belasah je la...kekekeke......

Yang ni lagi sedap tau!


*


*


*


*


*



Kekekek...kiter gomol kiter gomol!Sedap ape.....


nota kaki : dah try gak KFC TomYam itu...okey la sedap la jugak.... :)

18 comments:

- dieyana - said...

kami penggemar pizza hut jugak, tapi setiap kali pergi, hak sama aje pesan-'hawaian ciken' kihkhihkh...

gomol dua beradik tu, sedap jugok tuh! ^__^

bujal X said...

terus berkeroncong perut~~

fiza said...

Perghhhh...cheese, my fav. ☺☺

♥ Elin ♥ said...

cheze mmmmmggg sedappp!!!

inikan 7 !!

mamyharraz said...

woahhh tak menahan tgk pic pizza tu~

tp pic last tu tak nafikan kalau gomol2 mmg beshhh hehee

ashra said...

sedap!...tapi belum try lagi.hehe

ajumohit said...

Sedapnya cheese itu!!!nak jugaks

wardah @ fie shah said...

pizza tu muak sikit la bagi kita, kfc tomyam mmg terangkat!

ct rahani said...

terus rasa lapar.. huhu..

Yan said...

adoi makkk sedap bebeno..

Kathy Tuah said...

sy suka cheese tapi pizza ni lum kesempatan nak try..jeles T_T

Fitri Senin said...

Sedap kan?

Fitri Senin said...

Sedap kan?

Fitri Senin said...

Sedap kan?

mrs puex said...

yang nih blom try lgik..tpi same pangai cm dieyana..memula plan nk mkn lain tp bile dh smpai trus oder hawaian ciken dgn lajunyee..hihi...

kpc tomyam pon agak menyedapkan selain sedap bergomol ngn anak nih..hihi..

MrS. F!zA said...

terliur!meleleh2 cheese

kayzie said...

sy dah try, tp mkn sket jek, baby dlm pewot tak berkenan..hehe

♥ Wina ♥ said...

I ♥ pizza! nak kena try nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang