thumbnail

Tuesday, November 01, 2011

Bawang Kecik!


Semalam kami dinner kat Bawang Kecik yang baru juga la buka kat Jaya Jusco AU2 Setiawangsa tu..actually pegi sana nak beli barang skit..(skit???......penuh troli!)

Nampak macam menarik kami masuk je la....lagipun malas dah nak pusing cari sebab dah nak dekat maghrib lagipun kedai ni paling dekat dengan surau..


Restoran Bawang Kecik




Okey kiter tengok makanan yang kami order

Air Tembikai & Ribena Bandung

ikan keli goreng en.hubby & syahmi punyer..


 sayur campur yang sedap!

ikan bakar ibu..sedap jugak!

 Ni anak dara punyer..kekeke..nak bagi diam la kate kan!

ni nasi lemak sotong saya punyer....so so je la :)


So pendapat saya okey jugak la makan kat sini, ikan bakar tu lagi sedap dari sek*ch*n tuh.....kekekeke.....total harga tidak tahu cikgu sebab ibu yang bayar!Muahaahahhaa......

selingan




Hero yang makin manja & sensitif.....sape nak??kekekeke.....
Gambar adik tak dapat nak ditayangkan sebab sekarang dia dah susah nak bergambar..asyiiikkk lariiikkk jek!



nota kaki : sekarang ni makan 1 hari 2 kali jek......sudah 45kg uuuu.... :)

16 comments:

Anum said...

best gak menu dia kan
boleh la cuba

Fitri Senin said...

ala..org badan cm Izwa ni.. Makan 1 hari 2x dah dapat 45kg.. Jeles!!!

MrS. F!zA said...

terliur ok.. comel je nama kedai

MrS. F!zA said...

eh lupa..akk lg ringan dr saya..mencikkkkk :p

bujal X said...

ble tahan harga dia~~huh~~

wahida said...

sekinchan tu mmg tak best nok...ramai blogger kata gitu...

boleh try sini one day nnt...

♥ Elin ♥ said...

boleh tahn sedap tgk menu tuh.

yg paling tergugat air sejukkkkkkkk..hmm..lama x merasa tuh.

ayu said...

mmmm..menarik gak tu!!

eB ezrin said...

asyikkkkkkkkkkkkkk ;p

♥ Wina ♥ said...

eh, ai pun dah lama makan nasi sekali jek tp kdg² x makan nasi pun sehari tapi x kurus² jugak ekekekekeekkk

sumthing wrong somewhere hurmmmm

sedapnye tgk sayur campur tue..my fav!

Imaan09 said...

adoii..tgh2ari jenguk cni cerita pasal makanan, nasib bek keyboard xbasah..hehe

mamyharraz said...

bestnya 45kg ;) mkn byk kali pun tak risau :)

Hanis Azla said...

45 kg tu berat akak masa anak dara.. he..he.. comelnya anak izwa tu.. hensem..

eiela said...

ingatkan akak nak cerita pasal bawang kecik, rupanya nama kedai. hehe

ieda said...

ermmm menarik2 menu nie dikk
sedapppp :)

fiza said...

Bley terjah nih nnt.

Daku 44 kg...hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang