thumbnail

Thursday, November 03, 2011

"Contest : Impian Menjadi Realiti"

1.Buat satu entry berkaitan contest nie and letak banner contest pada entry plus link kan banner tersebut pada entry ini.tajuk entry: "CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI"


2. Describe kan template yang macam mana korang impikan untuk blog korang and wajib lukis atas paper then snap pic lukisan tu dan tampalkan kat entry korang : alahaii.........nak lukis tak reti so buat mcm ni boleh tak???akak draf 1 hari ni dik......tapi.....tak boleh tak pe tapi ni impian ahkak dikkk.... :D


Draf nyer :




(jenuh nak cari idea....baru ku tahu betapa susah nyer nak buat benda alah nie.......tabikkkk springgg la kat ko dikkk.................)

3. Listkan blog yang korang admire pada design blog tersebut : http://inibukanceritadongeng.blogspot.com/ (hasil kerja ko dik!cantik...)

4. Nak tag : wina, ayukhairy & amp; lain-lain la....

Jom masuk tak rugi la sebab kalau menang dpt hadiah template yang korang draf tu....
Klik sini tau!Tarikh tutup : 22.12.2011 tau..mane tau rezeki korang...hehehe...


nota kaki : harap menang kali ni walaupun ku tau tuah tak selalu dgn ku...lalalala.............hahaahaha... :)

13 comments:

Anum said...

good luck

eB ezrin said...

gd luck :)

ayu said...

wahhhh...menarik..tapi, nak design2 ni daku pun fail maaa...waaaaaaaa..mu design utk ku boleh..haha

fiza said...

Perghhhh...1 hari draft buat menda nih...ekekekeke...

Good luck, moga ada rejeki ☺☺

Eye_nee said...

smoga berjaya....

Kathy Tuah said...

gud luck ^^

THE LEKAT LEKIT STORY said...

huhuhu.. nak kena lukis2 ni yg lemah ni. apapun gud luck

ajumohit said...

Gud luck bebeh!!!!

ieda said...

uishh idoklah pandai akak nak draf tempelete blog akak huhuh

semoga berjaya dik !! :)

cik kumbang said...

TQ akak sbb join contest CK
wow...1 day akak buat draft...
susah kan nak cari idea untuk design hihi~
btw design yg akak buat sweet laa..


gud luck !!! wink3 ^___^

Nur-nba said...

Good luck..

Hmm memang tak pandai nak design blog sendiri.. :)

Nur-nba said...

Good luck..

Hmm memang tak pandai nak design blog sendiri.. :)

Nur-nba said...

Good luck..

Hmm memang tak pandai nak design blog sendiri.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang