thumbnail

Thursday, November 17, 2011

Done!


Done join!
Kebetulan masa PC Fair en.hubby ade beli notebook..(eh eh..yang ni la yg saya ckp brg something en.hubby masa pegi Mid Valley hari tu...kalau korg ingt laa..kalau tak ingat korg buat-buat ingt je la ye...:D)

Hope boleh menang walaupun tahu harapan itu senipis kulit bwg....hahaahaha...eh eh..saya tak nak kereta tu tapi nak try menang utk adik lelaki saya jek...Saya tak nak la hadiah besar gabak mcm ni tapi kalau contest yg ade menang kamera DSLR ke,perfume ke,cuti-cuti yg dekat-dekat ni ke atau yg hadiah nyer duit baru lah saya masuk utk diri sendiri.

Yang penting kos nyer tidak la bnyk......mane mau cari duit ooooo......?
Mcm contest Poise tu modal saya cuma RM4.90 (kene beli pad ye..) + RM0.60 (setem) + RM1.00 (sampul surat) selebih nyer doa & tawakal..itu saja.
Dan yang lebih penting takde game yg nak kene main,takde dah like like bagai & takde dah cogankata...Kalau ade yang 3 ni confirm tak menang sb takkan masuk dah!Hahaha...



nota kaki : masuk contest utk jimatkan duit suami....itu jek!Nak beli sendiri bkn tak mampu tapi rasa nyer bnyk lagi benda yg lebih penting dari brg sendiri....
nota kaki lagikkk : semoga ada rezeki utk adikku ini,amin...

9 comments:

Cik Ecah said...

cantik2 langsir akak...
asal singgah jer mesti baru langsirnyer :)

Fara said...

Wow! Rajin betul awak masuk contest nie!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gudluck ye kak.. hope makin bertambah2 la hadiah yg akk dpt ye :)

eB ezrin said...

gd luck y :)

Anum said...

good luck

Eye_nee said...

Semoga Berjaya...Kerajinan memasuki contest ni pasti menyinggah juga 1 tau 2...

kayzie said...

takleh masuk r sini..jeles dengan kecantikan umh akak ni..haishhh..huhu

ajumohit said...

gud luck izwa, umah baru ni sweet sangat

fiza said...

Good luck ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang